בשר ויין ב- 25 במאי ביקב אבידן

הארוחה תכלול חמש מנות ססגוניות, ותלווה במיטב יינות היקב, ביניהם גם אלו שזכו במדליות הזהב בתחרות אשכול הזהב 2006: אבידן קברנה סובניון ריזרב 2004 והאבידן Ruby, יין בסגנון פורט

יקב אבידן מקיבוץ אייל בשרון מזמין להתענג מארוחת בשרים עסיסית בסגנון דרום אמריקאי בשיתוף עם הצוות הקולינרי של Entre Tierras.

הארוחה תכלול חמש מנות ססגוניות, ותלווה במיטב יינות היקב, ביניהם יוגשו גם אלו שזכו במדליות הזהב בתחרות אשכול הזהב 2006: אבידן קברנה סובניון ריזרב 2004 והאבידן Ruby, יין בסגנון פורט שיוגש יחד עם מנות הקינוח.

תפריט הארוחה
לפתיחה:
מבחר לחמים מתובלים בבצל, שום, פלפל, אורגנו ועוד, בליווי ממרחים שונים
מנה ראשונה:
אמפנדס פיג'ואדה: כיסונים מבצק ארגנטינאי ממולא, לצד שעועית שחור המבושלת על מצע אורז לבן
מנה עיקרית:
חזה עוף ממולא בעגבניות מיובשות
Vacio, פרוסות בשר רך דל שומן ברוטב חרדל עם שיפודי ירקות
סטייק אנטריקוט במתבל "אדובו סדרו"
קינוח:
אגס ביין בסגנון פורט ופסיפלורה על מצע אמפנדס מתוק
(היין בסגנון פורט הוא האבידן Ruby, זוכה מדליית הזהב)
לסיום:
מגוון טעים של עוגות מבית Entre Tierras וקפה

רשימת היינות שילוו את המנות:
אבידן 2004 Blend Des Noirs
אבידן שירז 2004
אבידן קברנה סובניון ריזרב 2004, זוכה מדליית הזהב
אבידן Ruby, יין בסגנון פורט, זוכה מדליית הזהב


הארוחה תתקיים ביקב אבידן שבקיבוץ אייל, ביום חמישי 25 במאי בשעה 19.30.
מחיר הארוחה 195 ₪ לסועד

· יש להזמין מקומות מראש, מספר המקומות מוגבל.
· תאריך אחרון להרשמה 20.5.06.
· התשלום מתבצע בעת ההרשמה.
· ביטול לאחר 20.5.06 יחויב במחיר מלא.

יקב אבידן
לפרטים נוספים והרשמה:
שירה, טל. 050-2785020
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר