מרכיבים
3 פרוסות של גבינת חלומי בגודל של אצבע
3 דפי פילו
חמאה מומסת
פרוסות של עגבניה ללא גרעינים וללא הקליפה
8 עלי נענע
רוטב טריאקי
1 מיכל שמנת מתוקה 42 אחוז
50 גרם גבינת פרמז'ן
קורט אגוז מוסקט
מלח, פלפל לבן
אופן ההכנה
משרים את הגבינה ברוטב טריאקי, מסננים ומניחים בצד.
חותכים את הפילו ברוחב גבינת החלומי ומניחים את הגבינה על הפילו, ומעל עגבניה ועלי נענע לכל אורך הגבינה.
מורחים את הפילו במעט חמאה ומגלגלים את הפילו כשהגבינה בפנים . חוזרים על הפעולה עד שעוטפים את כל הגבינה.
הכנת הרוטב
מרתיחים את השמנת המתוקה ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד לקבלת רוטב חלק, מנמיכים את האש ומטבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים עד שהרוטב יעשה סמיך.
הרכבת המנה
מטגנים את גבינת החלומי עם הפילו במעט חמאה עד להזהבה.
מניחים במרכז הצלחת ויוצקים מעט רוטב ועליו מניחים את אצבעות החלומי.