גבינת שמנת עם פלפלים קלויים על קרקר פניני

שמים את גבינת השמנת בתוך שקית זילוף ומזלפים על הקרקרים. זורים מעל מעט זעתר, פטרוזיליה וצנוברים. צילום אלי סגל
חברת כרמית מציעה מתכון של תמי פיליפ וצורת הגשה שיהפכו את השולחן לחגיגה – פניני קרקר דגנים מלאים עם זילוף גבינת שמנת בליווי פלפלים קלויים בשמן זית וזעתר

רכיבים

2 גביעי שמנת חמוצה
קורט מלח
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
קורט מלח
2 שיני שום קצוצות
1/2 כפית זעתר

להגשה

1 חבילת קרקר דגנים עם קמח שיפון מלא כמו פניני של כרמית בטעם שרוצים (שומשום, זיתים ושום, עגבניות ובזיליקום, צ’ילי פיקנטי ותערובת תבלינים, סלק, גזר, קייל)

לקישוט

2  כפות צנוברים מטוגנים
זעתר ופטרוזיליה קצוצה דק

אופן ההכנה

מערבבים את השמנת החמוצה עם המלח.

מעבירים לתוך יריעת מפת אל-בד (בד לא ארוג).

מסננים מנוזלים במשך 8 שעות.

קולים את הפלפלים בתנור ב- 220 מעלות כ- 20 דקות.

מעבירים לשקית ניילון ואוטמים למשך 20 דקות.

מוציאים את הפלפלים מהשקית, מקלפים וחותכים לרצועות.

מניחים במסננת כדי לסנן את הנוזלים.

מערבבים בקערית שמן זית, מיץ לימון, מלח, שום וזעתר.

יוצקים על הפלפלים ומערבבים.

מעבירים לקערית.

מפזרים צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה.

הגשה

שמים את גבינת השמנת בתוך שקית זילוף ומזלפים על הקרקרים.

זורים מעל מעט זעתר, פטרוזיליה וצנוברים.

מגישים בליווי קערית פלפלים קלויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר