גבינת שמנת פירורים ותות שדה

העוגה מורכבת מבצק פריך, גבינה, שמנת מתוקה ותות שדה. הכמות מתאימה לתבנית "26".בצק פריך:חומרים:100 גר' סוכר150 גר' חמאה1 ביצה1/2 שקית אבקת אפיה1 סוכר וניל1/2 2 כוסות קמחהוראות ההכנה:מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק פריך. מכניסים למקרר למשך חצי שעה.מרדדים בעובי 1 ס"מ ואופים ב-170 מעלות כ-15 דק'.את היתרה אופים.בגמר האפייה, כשמתקרר, מכניסים למעבד מזון ויוצרים פירורים. גבינה:חומרים:1/2 ק"ג גבינה 9%2 מיכלי שמנת מתוקה1כוס סוכר1 כוס אינסטנט וניל לבן1 פקק תמצית ונילהוראות הכנה:מערבבים את הגבינה והסוכר.מקציפים בהקצפה רכה את השמנת והאינסטנט + פקק תמצית וניל.לקפל את השמנת לגבינה.למזוג מחצית מהכמות על גבי הבצק הפריך.לפזר 10 תותים פרוסים בגודל בינוני.למלא ביתרת הגבינה ולמעשה מגיע עד לשיא הגובה.לכסות בפירורים ולהכניס למקרר ללילה.למחרת, פורסים ומגישים.רשת 'שמו קונדיטוריה':רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840, רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il

העוגה מורכבת מבצק פריך, גבינה, שמנת מתוקה ותות שדה. הכמות מתאימה לתבנית "26".

בצק פריך:
חומרים:
100 גר' סוכר
150 גר' חמאה
1 ביצה
1/2 שקית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/2 2 כוסות קמח

הוראות ההכנה:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק פריך.
מכניסים למקרר למשך חצי שעה.
מרדדים בעובי 1 ס"מ ואופים ב-170 מעלות כ-15 דק'.
את היתרה אופים.
בגמר האפייה, כשמתקרר, מכניסים למעבד מזון ויוצרים פירורים.

גבינה:
חומרים:
1/2 ק"ג גבינה 9%
2 מיכלי שמנת מתוקה
1כוס סוכר
1 כוס אינסטנט וניל לבן
1 פקק תמצית וניל

הוראות הכנה:
מערבבים את הגבינה והסוכר.
מקציפים בהקצפה רכה את השמנת והאינסטנט + פקק תמצית וניל.
לקפל את השמנת לגבינה.
למזוג מחצית מהכמות על גבי הבצק הפריך.
לפזר 10 תותים פרוסים בגודל בינוני.
למלא ביתרת הגבינה ולמעשה מגיע עד לשיא הגובה.
לכסות בפירורים ולהכניס למקרר ללילה.
למחרת, פורסים ומגישים.


רשת 'שמו קונדיטוריה':
רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840, רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684
כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר