גביעי שוקולד חגיגיים

 

חומרים ל- 16 יחידות:
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
1 כוס חלב
16 גביעי שוקולד למילוי
פירות לפי הטעם (קיווי, תפוז, תותים, אפרסקים ועוד)
חופן עלי נענע

אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקצף יציב וחלק.
מעבירים את הקצף לשקית זילוף וממלאים את גביעי השוקולד.
חותכים את הפירות לפלחים ומסדרים על הקצפת.
מעטרים בנענע ושומרים במקרר עד ההגשה.

המתכון מתוך ספרה החדש של פסקל פרץ-רובין "המטבח הקל של פסקל", בהוצאת פסקל ברגש ולברוס. צילומים: דרור כץ






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה