גביע חצילים בלקני

חומרים:2 חצילים קלופים פרוסים לאורך וקלויים בתנור או בגריל.חומרים למילוי:200 גר' גבינה שמנה 300 גר' חמאה בטמפרטורת החדר100 גר' גבינת עיזים800 גר' גבינה בולגרית או פטה מגורדת50 גר' גבינת רוקפור מגורדת2 כף שום כתושפלפל לבן חופן עלי ריחן קצוצים חופן אגוזים קליפורניה קלויים וקצוציםאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים יחד בקערה (לא במג'ימיקס) עד שמקבלים תערובת אחידה .מרפדים קוקוטים בשתי פרוסות חציל, כך שהשוליים של החציל יישארו בחוץ וייווצר שקע בקוקוט למילוי הגבינה.בתוך השקע שנוצר ממלאים בתערובת הגבינה ומקפלים את השוליים.מכניסים למקרר לשעתיים עטוף בניילון נצמד.אופן ההגשה:הופכים את הקוקוט למרכז הצלחת ומרימים את הקוקוט.מעטרים ביוגורט עזים מסביב ושמן זית, פלפל שחור גרוס או סומק.כמו כן מגישים צנימים מלחם כפרי. מסעדת אלפרדו: פארק אזורים, אם המושבות 94, א.ת קריית אריה, פתח תקווה, טלפון: 03-9230643

חומרים:
2 חצילים קלופים פרוסים לאורך וקלויים בתנור או בגריל.

חומרים למילוי:
200 גר' גבינה שמנה 30%
100 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
100 גר' גבינת עיזים
800 גר' גבינה בולגרית או פטה מגורדת
50 גר' גבינת רוקפור מגורדת
2 כף שום כתוש
פלפל לבן
חופן עלי ריחן קצוצים
חופן אגוזים קליפורניה קלויים וקצוצים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה (לא במג'ימיקס) עד שמקבלים תערובת אחידה .
מרפדים קוקוטים בשתי פרוסות חציל, כך שהשוליים של החציל יישארו בחוץ וייווצר שקע בקוקוט למילוי הגבינה.
בתוך השקע שנוצר ממלאים בתערובת הגבינה ומקפלים את השוליים.
מכניסים למקרר לשעתיים עטוף בניילון נצמד.

אופן ההגשה:
הופכים את הקוקוט למרכז הצלחת ומרימים את הקוקוט.
מעטרים ביוגורט עזים מסביב ושמן זית, פלפל שחור גרוס או סומק.
כמו כן מגישים צנימים מלחם כפרי.


מסעדת אלפרדו: פארק אזורים, אם המושבות 94, א.ת קריית אריה, פתח תקווה, טלפון: 03-9230643



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר