fbpx

גוטה גוטה

גוטה, למי שאינו מכיר, מציעה אופציה קולינרית יוצאת דופן בנוף ארצנו, עם תפריט של שש ארוחות מומלצות, אשר ניתן להרכיב מחדש לפי הטעם האישי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

שיתוף הפעולה בין חברת טבעוף לבין מסעדת גוטה בהרצליה פיתוח, היה הסיבה בגינה הגענו לבקר במסעדת הפאסט פוד המיוחדת.
גוטה, למי שאינו מכיר, מציעה אופציה קולינרית יוצאת דופן בנוף ארצנו. עם תפריט של שש ארוחות מומלצות, אשר ניתן להרכיב מחדש לפי הטעם האישי, מציעה המסעדה ארוחות צהריים חמות, ביתיות, המבוססות על חומרי גלם טבעיים ככל האפשר ואורגניים ככל האפשר.

בהתאם, לא תמצאו כאן אוכל מטוגן, לא יהיה כאן שימוש בתוספי מזון שונים – הכול כפי שיצרה אימא אדמה, עם עזרתו הסבירה של האדם. שיתוף הפעולה עם טבעוף הוא ביטוי לכך – החברה מגדלת עופות למאכל ללא שימוש באנטיביוטיקה וכימיקלים שונים, ואלו מככבים בשתיים מהארוחות של גוטה.

הגענו אל המסעדה בסוף זמן השיא של ארוחות הצהרים, כך שהמקום היה עדיין מלא. עם זאת, זמן ההכנה של האוכל היה מהיר במיוחד. משמעות העובדה כי מדובר במסעדת פאסט פוד, היא שמזמינים את הארוחה בקופה ומקבלים אותה לאחר מכן לשולחן.
המקום עצמו מעוצב בסגנון רטרו בולט, באופן שמייצר אוירה מזמינה ונעימה.

מה בתפריט? ארוחת רבע עוף בתבלין ראס אל חנות, מוגשת בתוספת קוסקוס מלא עם טנזיה מפירות יבשים אורגניים וסלט ארץ ישראלי קצוץ (47.2 ש"ח), או ארוחת רצועות חזה עוף בשמן זית ולימון, בתוספת פירה כתום וסלט ארץ ישראלי קצוץ (44.5 ש"ח).

יאמר לזכות המסעדה כי ליד ול ארוחה מצוין בתפריט הערך התזונתי שלה, ועל גבי החשבונית גם הספירה הקלורית. לתפריט המצומצם מתווספת האפשרות לשתייה קלה, אך ללא קולה ושאר המוגזים, וארטיקי פירות טבעיים מיוחדים כקינוח.

האפשרות לשנות את הרכב הארוחות – כאשר המחיר נקבע לפי המנה העיקרית – הניעה אותנו לעשות שינוי. כך הזמנו את שתי הארוחות, זו של רצועות חזה העוף עם אורז אדום אורגני, והשנייה כפי שהיא.

שתי הארוחות היו מצוינות. העופות נעשו כהלכה, עם מידה טובה של תיבול ועשייה, כך שהעוף נותר עסיסי ומלא טעם, ולא התייבש יתר על המידה. הדבר נכון גם לחזה העוף, אחד החלקים היבשים יותר.
הסלט היה טרי, מזין ומספק, ושתי התוספות השונות היו גם הן מספקות – אורז משולב של אורז אדום עם אורז מלא, שבושל מבלי שהפך דביק מדי, והפירה שהיה שילוב של תפוחי אדמה עם בטטה ונעשה כהלכה.

בסיכום, אם אתם עובדים באזור הרצליה פיתוח או גרים בעיר וסביבותיה, בקרו בגוטה או הזמינו את האוכל שלהם הביתה. האוכל טרי, טעים, מזין, בריא, עם אפשרויות לאוכלי עוף, בשר וגם צמחוניים. כדאי.

גוטה
אבא אבן 12, בית אקרשטיין, הרצליה פיתוח
טל. 09-9503444
www.gutefood.com
א'-ה': 08:00-16:00, שישי-שבת סגור

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה