מרכיבים
כוס אבקת חלב
2 כפות קמח
1.5 כוס סוכר
שקית אבקת אפיה
רבע כפית אבקת הל
3 כוסות מים.
שמן
אופן ההכנה
1. מערבבים את הסוכר המים וההל ומבשלים עד שנוצר סירופ.
2. מערבבים את אבקת החלב, הקמח, אבקת האפייה והמים עד לקבלת בצק רך.
3. יוצרים כדורי "ג'מון" קטנים בגודל אחיד, חלקים ורכים.
4. מחממים שמן במחבת גדול ומשאירים על אש נמוכה כדי שהכדורים יטגנו מבפנים
5. מטגנים את הכדורים עד למידת מדיום בצבע זהוב.
6. מצפים את הכדורים בסירופ.