גולב ג'מון

מרכיביםכוס אבקת חלב 2 כפות קמח 1.5 כוס סוכרשקית אבקת אפיהרבע כפית אבקת הל3 כוסות מים.שמןאופן ההכנה1. מערבבים את הסוכר המים וההל ומבשלים עד שנוצר סירופ.2. מערבבים את אבקת החלב, הקמח, אבקת האפייה והמים עד לקבלת בצק רך.3. יוצרים כדורי "ג'מון" קטנים בגודל אחיד, חלקים ורכים.4. מחממים שמן במחבת גדול ומשאירים על אש נמוכה כדי שהכדורים יטגנו מבפנים5. מטגנים את הכדורים עד למידת מדיום בצבע זהוב.6. מצפים את הכדורים בסירופ.

מרכיבים
כוס אבקת חלב
2 כפות קמח
1.5 כוס סוכר
שקית אבקת אפיה
רבע כפית אבקת הל
3 כוסות מים.
שמן

אופן ההכנה
1. מערבבים את הסוכר המים וההל ומבשלים עד שנוצר סירופ.

2. מערבבים את אבקת החלב, הקמח, אבקת האפייה והמים עד לקבלת בצק רך.

3. יוצרים כדורי "ג'מון" קטנים בגודל אחיד, חלקים ורכים.

4. מחממים שמן במחבת גדול ומשאירים על אש נמוכה כדי שהכדורים יטגנו מבפנים

5. מטגנים את הכדורים עד למידת מדיום בצבע זהוב.

6. מצפים את הכדורים בסירופ.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר