גומבוץ (כופתאות גבינה הונגריות)

מצרכים: קילו גבינה לבנה 9%4 ביצים, מופרדות7 כפות סולתלפיזור: אבקת סוכר, פירורי לחם מטוגנים, שמנת חמוצהאופן ההכנה:מפרידים את הביצים.מערבבים חלמונים עם 3 כפות סוכר (אם רוצים גומבוץ מלוחים אין צורך בסוכר), וטורפים לתוך הגבינה.מוסיפים את הסולת לתערובת הגבינה ומצננים כשעה במקרר.מקציפים חלבונים לקצף יציב.מערבבים לתוך הגבינה ומשהים שעה נוספת במקרר.מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. יוצרים מהתערובת כדורים ומבשלים עד שהכדורים צפים במים.מסננים ומגלגלים בפירורי לחם מטוגנים.זורים אבקת סוכר (אם מעוניינים בגומבוץ מתוקים).מוסיפים שמנת חמוצה מעל.לגומבוץ מתוקים ניתן ומומלץ להוסיף ריבה ביתיתלגומבוץ מלוחים מומלץ לתבל במעט מלח ופלפלמסעדת טוליפ, רח' יהודה הלוי 52 תל אביב, טל. 03-5668444

מצרכים:
קילו גבינה לבנה 9%
4 ביצים, מופרדות
7 כפות סולת
לפיזור: אבקת סוכר, פירורי לחם מטוגנים, שמנת חמוצה

אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים.
מערבבים חלמונים עם 3 כפות סוכר (אם רוצים גומבוץ מלוחים אין צורך בסוכר), וטורפים לתוך הגבינה.
מוסיפים את הסולת לתערובת הגבינה ומצננים כשעה במקרר.
מקציפים חלבונים לקצף יציב.
מערבבים לתוך הגבינה ומשהים שעה נוספת במקרר.
מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח.
 יוצרים מהתערובת כדורים ומבשלים עד שהכדורים צפים במים.
מסננים ומגלגלים בפירורי לחם מטוגנים.
זורים אבקת סוכר (אם מעוניינים בגומבוץ מתוקים).
מוסיפים שמנת חמוצה מעל.

לגומבוץ מתוקים ניתן ומומלץ להוסיף ריבה ביתית
לגומבוץ מלוחים מומלץ לתבל במעט מלח ופלפל

מסעדת טוליפ, רח' יהודה הלוי 52 תל אביב, טל. 03-5668444

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר