גורמה בלאפה: שיפודיית איז'ו פתחה סניף דגל באשדוד

השיפודיה בבעלותם של יניב שאטי ועידו חמדי, תושבי אשדוד במקור שעזבו את העיר לפני עשור, למדו את רזי הקולינריה, ניהלו מסעדות באילת והחליטו לשוב הבייתה כדי להקים את סניף הדגל לרשת שהם מתכוונים לפתח במהלך השנה

חדש באשדוד: שיפודיית איז'ו נפתחה בעיר, כפתיח לרשת שיפודיות  שתציע מגוון אפשרויות לכריכים עם קבב או פרגיות במרינדות שונות.

השיפודיה בבעלותם של יניב שאטי ועידו חמדי, תושבי אשדוד במקור שעזבו את העיר לפני עשור, למדו את רזי הקולינריה, ניהלו מסעדות באילת והחליטו לשוב הבייתה כדי להקים את סניף הדגל לרשת שהם מתכוונים לפתח במהלך השנה.

תמצאו כאן פרגיות במרינדות ייחודיות המושרות בתוך וואזה מזכוכית, מבחר סוגי קבב במילויים שונים, בר סלטים מגוון, לאפות הנאפות בתוך טאבון לעיני הסועד, בר לטים מגוון.
המחיר החל מ-28 ש"ח. הגשה: בבגט, לאפה, בצלחת.

המבנה משתרע על כ-110 מ"ר, העיצוב נקי בגווני שחור, לבן ואדום, וכולל גופי תאורה מעוצבים הנופלים מן התקרה, חלל גדול לישיבה סביב בר או שולחנות מעץ, וכ-20 מקומות ישיבה בחלל הפתוח בחוץ.

איז'ו
רח' האורגים 6, א.ת אשדוד (מול פלאפון).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר