גו נודלס – מסעדת-פאסט פוד הבנויה על אוכל אורגני

הדגש של אוהד היה תמיד אוכל בריא, ואכן הוא הצליח להגשים את השאיפה: אוכל אורגני המושתת על טהרת האוכל הבריא

אוהד טל, צעיר בן 25, בעבר סו-שף של מסעדת גוצ'ה התל אביבית, הגשים את חלומו ופתח את "גו נודלס"; מסעדת פאסט פוד הבנויה על אוכל אורגני.

אוהד התחיל את האהבה הגדולה שלו – המטבח, כשלמד בבית הספר "בישולים" בת"א. לאחר הלימודים החל בתחתית הסולם כעובד מטבח במסעדה פשוטה, ולמד את רזי המקצוע.
לאחר זמן קצר התקדם אוהד ועבד כסו שף במסעדת גוצ'ה התל אביבית.

למרות העבודה היוקרתית חלם אוהד על עסק עצמאי משלו- עם אופי מיוחד ושונה.
הדגש של אוהד היה תמיד אוכל בריא, ואכן הוא הצליח להגשים את השאיפה: אוכל אורגני המושתת על טהרת האוכל הבריא.

אוהד מציע לשנות את התפיסה לגבי האוכל המהיר: לא תמיד פאסט פוד הוא אוכל דל בבריאות. אפשר להכין מנות אורז ונודלס ללא שמן, אטריות אורגניות, אטריות חיטה מלאה ואטריות שעועית אורגניות דלות קלוריות.

המחירים שווים לכל כיס: מנת נודלס עולה בין 28-34 ש"ח.


גו נודלס, פאסט פוד אורגני
רח' אבן גבירול 54 ת"א

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר