2 וחצי קילו גזר
2 כוסות שמן צימחי (סויה)
1 כוס תרכיז רימונים
2 כפות מלח
5 כוסות מים
מילוי
500 גרם בשר בקר טחון
צרור פיטרוזיליה קצוץ
חצי כפית קינמון טחון
חצי כפית הל טחון
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
1 כפית מלח
אופן ההכנה
שוטפים ומקלפים את הגזר,חותכים לחצאים.מכניסים לתוך סיר גזר, מים ,מלח ומבשלים כ-20 דקות, בזמן הבישול מכינים את המלית.
מסירים מהאש, מסננים ושומרים את מי הבישול בצד.
לוקחים את חצאי הגזרים ויוצרים גומות ,ממלאים במלית שהכנו מראש. מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את הגזר,מעבירים לסיר, מוסיפים את מי הבישול, תרכיז רימונים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות,או עד שהגזר מוכן.