ג'יאקונדה ושאטונף-דו-פאפ במסעדת כתית

יבואניות היין ג'יאקונדה יארחו במסעדת כתית את פרדריק בייל, מנהל היצוא של יקב Chateau Gigognan מאזור Chateauneuf-du-Pape בצרפת.
המפגש, שמובטח להיות לערב מעורר השראה של יינות ואוכל משובחים, יתקיים ביום רביעי 3.6.09 בשעה 19:30, במסעדת כתית ברחוב היכל התלמוד 4 תל אביב.

ענת ורפאלה מג'יאקונדה אומרות כי ז'אק קאלה, הבעלים של שאטו ג'יגוניאן מנהל את האחוזה בשילוב אינטליגנטי של מסורת וחדשנות.
שיטות הכורמות הן אורגניות וביו-דינמיות, ונעשות בהתאם לעקרונות החקלאות האקולוגית. היבול נמוך במיוחד, והתוצאה היא יינות עם ריכוז פרי גבוה, מורכבות ועושר טעמים.
לאחוזה מעל 70 הקטר של כרמים בשלושה אפלסיונים: שאטונף-דו-פאפ, קוט דו רון וקוט דו רון וילאג'. האחוזה מייצרת יינות שאטונף מהטובים באפלסיון.

תפריט היין בערב מיוחד זה:
2006Chateauneuf du Pape Clos du Roi Blanc
Côtes du Rhone villages Bois des Moines Rouge 2007
2005Cotes du Rhone Villages Bois des Moines Rouge
Chateauneuf du Pape Vigne du Regent Rouge 2005
Chateauneuf du Pape Clos du Roi Rouge 2005
Châteauneuf du Pape Rouge Cuvee Cardinalice 2007
Châteauneuf du Pape Rouge Cuvee Cardinalice 2006
Cardinalice 2005 Châteauneuf du Pape Rouge Cuvee
Cardinalice 2004 Châteauneuf du Pape Rouge Cuvee

תפריט האוכל:
• קנפה – מרק יוגורט, נענע וג'ינ'יר, קובנייה ים
• טרטר פלסטינאי – בשר עגל קצוץ, בצל מטוגן, חציל שרוף, תחינה גולמית
• שקדי עגל בגריל פחמים , קרם קרם חיטה, תבשיל פטריות וטימין, תרד בלאדי, פסטת חלמונים פרמזן, ציר עוף וטרגון
• טורו טונה בגריל פחמים, תבשיל שעועית ותרד בלאדי, "פנצ'טה" טלה וציר עגל ויין
• ברוסט טלה מעושן, סופריטו דזירה, קרם תפוחי עץ, שזיפים שחורים בברנדי
• בראוניז שוקולד, בננות מקורמלות, קרם ברולה שוקולד ג'אנדויה

המחיר: 430 ₪ לסועד, בתוספת 15% דמי שרות אשר יגבו בעת ההרשמה לארוחה.
ההרשמה באמצעות כרטיס אשראי בטל.  03-6022746 – ג'יאקונדה.
מספר המשתתפים מוגבל






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה