גיוזה במילוי מולארד, עוף וג'יניג'ר טרי

מצרכים ל-24 יחידות גיוזהבצקאחת וחצי כוסות קמח חיטהחצי כוס קמח אורז1 כף עמילן תפוח אדמהקורט מלחשלושת רבעי כוסות מים הכנהיש לחבר את כל הקמחים והמלח ולהוסיף את המים בהדרגה עד שנוצר בצק לח וחזק. יש לעטוף ולקרר ל-3 שעות.יש לחלק את הבצק ל ארבע יחידות ולשטחם עם מערוךיש לקמח ולקרוץ עיגולים בקוטר 6-5 ס"ממילוי150 גרם חזה מולארד טחון גס100 גרם כרעי עוך ללא שומן עור ועצמות טחון גס2 כפות יין אורז סיני1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק1 כף בצל ירוק קצוץ1 כף רסק צ'ילי חריף מותסס1 כף סוכררבע כפית מלחקורט פלפל לבן טחוןהכנהיש לערבב הכול יחד יש להניח כפית במרכז כל עיגול בצק ולסגור באופן ידני עם מעט מים בצורה כזאת שלא יהיו כסי אוויריש לבשל במים רותחים 2-3 דקותרוטב8 כפות סויה סינית4 כפות שמן צ'ילי1 כף שמן שומשום1 כף מיץ גינג'ר טרי1 כפית שום קצוץ1 כפית סוכררבע כפית קינמון טחון1 כף חומץ אורזיש לערבב הכול הגשהלאחר הבישול מניחים בצלחות אישיות ומתיזים מן הרוטבבזוזוברה אני מוסיף תלתלים של בצלים ירוקים וכרישה חלוטה

מצרכים ל-24 יחידות גיוזה

בצק
אחת וחצי כוסות קמח חיטה
חצי כוס קמח אורז
1 כף עמילן תפוח אדמה
קורט מלח
שלושת רבעי כוסות מים

הכנה
יש לחבר את כל הקמחים והמלח ולהוסיף את המים בהדרגה עד שנוצר בצק לח וחזק.
יש לעטוף ולקרר ל-3 שעות.
יש לחלק את הבצק ל ארבע יחידות ולשטחם עם מערוך
יש לקמח ולקרוץ עיגולים בקוטר 6-5 ס"מ

מילוי
150 גרם חזה מולארד טחון גס
100 גרם כרעי עוך ללא שומן עור ועצמות טחון גס
2 כפות יין אורז סיני
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כף בצל ירוק קצוץ
1 כף רסק צ'ילי חריף מותסס
1 כף סוכר
רבע כפית מלח
קורט פלפל לבן טחון

הכנה
יש לערבב הכול יחד
יש להניח כפית במרכז כל עיגול בצק ולסגור באופן ידני עם מעט מים בצורה כזאת שלא יהיו כסי אוויר
יש לבשל במים רותחים 2-3 דקות

רוטב
8 כפות סויה סינית
4 כפות שמן צ'ילי
1 כף שמן שומשום
1 כף מיץ גינג'ר טרי
1 כפית שום קצוץ
1 כפית סוכר
רבע כפית קינמון טחון
1 כף חומץ אורז

יש לערבב הכול

הגשה
לאחר הבישול מניחים בצלחות אישיות ומתיזים מן הרוטב
בזוזוברה אני מוסיף תלתלים של בצלים ירוקים וכרישה חלוטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר