מצרכים ל-24 יחידות גיוזה
בצק
אחת וחצי כוסות קמח חיטה
חצי כוס קמח אורז
1 כף עמילן תפוח אדמה
קורט מלח
שלושת רבעי כוסות מים
הכנה
יש לחבר את כל הקמחים והמלח ולהוסיף את המים בהדרגה עד שנוצר בצק לח וחזק.
יש לעטוף ולקרר ל-3 שעות.
יש לחלק את הבצק ל ארבע יחידות ולשטחם עם מערוך
יש לקמח ולקרוץ עיגולים בקוטר 6-5 ס"מ
מילוי
150 גרם חזה מולארד טחון גס
100 גרם כרעי עוך ללא שומן עור ועצמות טחון גס
2 כפות יין אורז סיני
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כף בצל ירוק קצוץ
1 כף רסק צ'ילי חריף מותסס
1 כף סוכר
רבע כפית מלח
קורט פלפל לבן טחון
הכנה
יש לערבב הכול יחד
יש להניח כפית במרכז כל עיגול בצק ולסגור באופן ידני עם מעט מים בצורה כזאת שלא יהיו כסי אוויר
יש לבשל במים רותחים 2-3 דקות
רוטב
8 כפות סויה סינית
4 כפות שמן צ'ילי
1 כף שמן שומשום
1 כף מיץ גינג'ר טרי
1 כפית שום קצוץ
1 כפית סוכר
רבע כפית קינמון טחון
1 כף חומץ אורז
יש לערבב הכול
הגשה
לאחר הבישול מניחים בצלחות אישיות ומתיזים מן הרוטב
בזוזוברה אני מוסיף תלתלים של בצלים ירוקים וכרישה חלוטה