מתכון לכ-40 כיסונים.
חומרים לבצק גיוזה
300 גרם קמח
4 כפות שמן תירס
2 כפות תירס
200 מ"ל מים רותחים
למילוי בשר
2 שיניי שום
1 כוס כרוב לבן קצוץ
300 גר" בשר עגל
חצי כפית צ'ילי מתוק.
למטבל
שליש כוס צ'ילי מתוק.
שליש כוס סויה
שליש כוס חומץ אורז.
פלפל שחור
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה
לבצק בקערה מערבבים את הקמח והמים ומוסיפים את השמן.
מורידים את הבצק למשטח מקומח בקורנפלור.
למילוי הבשר מטגנים את הכרוב בסויה ומוסיפים את בשר העגל מתבלים במלח ופלפל ואת הצ'ילי המתוק מוסיפים גם כן.