גלידה צבעונית שילדים אוהבים

גלידה בטעם וניל:מרכיבים:1 שמנת מתוקה200 גרם שוקולד לבן חלבימקל וניל – לא חובהאופן ההכנה:מביאים לרתיחה את השמנת ומקל הוניל, מורידים מהאש ומצננים [ל-50 מעלות].מוסיפים את השוקולד הלבן ובוחשים היטב עד להמסה מוחלטת. מקררים את התערובת במקרר למשך 6 שעות.מקציפים את התערובת לקציפה בהירה. יוצקים לתבנית ומקפיאים.גלידה בטעם שוקולד:מרכיבים: 1 שמנת מתוקה1/2 כוס חלב 3 כפות סוכר200 גרם שוקולד מריר משובחאופן ההכנה:מביאים לרתיחה את השמנת, החלב והסוכר, מסירים מהאש.מוסיפים את השוקולד המריר, בוחשים עד להמסה מוחלטת.מצננים את התערובת במקרר ל 6 שעות.מקציפים עד לקבלת קרם יציב.יוצקים לקערת הגשה ומקפיאים.רוטב שוקולד:מרכיבים:100 גרם שוקולד חלב או מריר (לפי הטעם האישי)1/2 מיכל של שמנת מתוקהאופן ההכנה: שופכים את השמנת לקערה המתאימה למיקרוגל.שוברים לתוכה את השוקולד ומפעילים את המיקרו ל- 2 דקות. בודקים אם השוקולד נמס, במידה ולא – מחזירים לעוד חצי דקה, וכן הלאה עד להמסה מלאה של השוקולד. אופן ההגשה:מניחים כדור גלידה מכל טעם על צלחת הגשה.מזליפים מעליהם הרבה רוטב שוקולד, ומקשטים ב: סוכריות עדשים, מרשמלו, פצפוצי שוקולד.אפשר להוסיף חתיכות פרי שהילדים אוהבים, וכן הלאה.

גלידה בטעם וניל:
מרכיבים:
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן חלבי
מקל וניל – לא חובה
אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את השמנת ומקל הוניל, מורידים מהאש ומצננים [ל-50 מעלות].
מוסיפים את השוקולד הלבן ובוחשים היטב עד להמסה מוחלטת. מקררים את התערובת במקרר למשך 6 שעות.
מקציפים את התערובת לקציפה בהירה.
יוצקים לתבנית ומקפיאים.

גלידה בטעם שוקולד:
מרכיבים:
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
3 כפות סוכר
200 גרם שוקולד מריר משובח
אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את השמנת, החלב והסוכר, מסירים מהאש.
מוסיפים את השוקולד המריר, בוחשים עד להמסה מוחלטת.
מצננים את התערובת במקרר ל 6 שעות.
מקציפים עד לקבלת קרם יציב.
יוצקים לקערת הגשה ומקפיאים.

רוטב שוקולד:
מרכיבים:
100 גרם שוקולד חלב או מריר (לפי הטעם האישי)
1/2 מיכל של שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
שופכים את השמנת לקערה המתאימה למיקרוגל.
שוברים לתוכה את השוקולד ומפעילים את המיקרו ל- 2 דקות. בודקים אם השוקולד נמס, במידה ולא – מחזירים לעוד חצי דקה, וכן הלאה עד להמסה מלאה של השוקולד.

אופן ההגשה:
מניחים כדור גלידה מכל טעם על צלחת הגשה.
מזליפים מעליהם הרבה רוטב שוקולד, ומקשטים ב: סוכריות עדשים, מרשמלו, פצפוצי שוקולד.
אפשר להוסיף חתיכות פרי שהילדים אוהבים, וכן הלאה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר