גלידה שוקו וניל עם רוטב פסיפלורה ופרי פסיפלורה טבעי

גלידה בטעם ונילמרכיבים:1 שמנת מתוקה200 גרם שוקולד לבן חלבימקל וניל – לא חובה50 גרם – שוקולד מריר 60% מוצקי קקאואופן ההכנה:מביאים לרתיחה את השמנת ומקל הווניל.מורידים מהאש ומצננים מעט [ל-50 מעלות].מוסיפים את השוקולד הלבן ובוחשים היטב עד להמסה מוחלטת. מקררים את התערובת במקרר למשך 6 שעות.מקציפים את התערובת לקציפה בהירה. יוצקים לתבנית ומקפיאים.גלידה בטעם שוקולדמרכיבים:1 שמנת מתוקה1/2 כוס חלב 3 כפות סוכר200 גרם שוקולד מריר משובחאופן ההכנה:מביאים לרתיחה את השמנת, החלב והסוכר.מסירים מהאש.מוסיפים את השוקולד המריר, בוחשים עד להמסה מוחלטת.מצננים את התערובת במקרר ל 6 שעות.מקציפים עד לקבלת קרם יציב.יוצקים לקערת הגשה ומקפיאיםרוטב פסיפלורהמרכיבים:200 גר' פרי פסיפלורה טרי1 כוס שמפניה1 כוס סוכרמיץ מ- 1 לימון עסיסיאופן ההכנה: מבשלים את הפסיפלורה, הסוכר ומיץ הלימון עד להסמכה. מקררים את הרוטב.מוסיפים 1 כוס שמפניה.אופן ההגשה:מניחים כדור גלידה מכל טעם על צלחת הגשה, מזליפים מעליהם רוטב פסיפלורה (בהתאם לטעם האישי), ועליו מניחים פרי פסיפלורה.

גלידה בטעם וניל
מרכיבים:
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן חלבי
מקל וניל – לא חובה
50 גרם – שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את השמנת ומקל הווניל.
מורידים מהאש ומצננים מעט [ל-50 מעלות].
מוסיפים את השוקולד הלבן ובוחשים היטב עד להמסה מוחלטת. מקררים את התערובת במקרר למשך 6 שעות.
מקציפים את התערובת לקציפה בהירה. יוצקים לתבנית ומקפיאים.

גלידה בטעם שוקולד
מרכיבים:
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
3 כפות סוכר
200 גרם שוקולד מריר משובח

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את השמנת, החלב והסוכר.
מסירים מהאש.
מוסיפים את השוקולד המריר, בוחשים עד להמסה מוחלטת.
מצננים את התערובת במקרר ל 6 שעות.
מקציפים עד לקבלת קרם יציב.
יוצקים לקערת הגשה ומקפיאים

רוטב פסיפלורה
מרכיבים:
200 גר' פרי פסיפלורה טרי
1 כוס שמפניה
1 כוס סוכר
מיץ מ- 1 לימון עסיסי

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסיפלורה, הסוכר ומיץ הלימון עד להסמכה.
מקררים את הרוטב.
מוסיפים 1 כוס שמפניה.

אופן ההגשה:
מניחים כדור גלידה מכל טעם על צלחת הגשה, מזליפים מעליהם רוטב פסיפלורה (בהתאם לטעם האישי), ועליו מניחים פרי פסיפלורה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר