גלידת אפרסקים ביתית

חברת חקלאי גרנות – משווקת פירות וירקות טריים, מציעה מתכון לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה שאפשר גם להכין יחד עם הילדים בימי החופש הגדול

העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה. הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה. צילום Depositphotos
העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה. הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה. צילום Depositphotos

מצרכים

2 כוסות אפרסקים כמו של חקלאי גרנות – קפואים וחתוכים לקוביות

⅓ כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

ערבלו את כל החומרים במערבל עד קבלת תערובת סמיכה.

תקנו טעמים במידת הצורך.

ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס.

העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה.

הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה.

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה