מתכון פשוט להכנה, המועשר בויטמינים ונוגדי חמצון
חומרים:
3 כוסות תותים (חצויים לשניים)
1-2 בננות בשלות
1 כפית תמצית וניל טבעית
1-2 כפות סירופ אגבה (להשיג בחנויות הטבע)
אופן ההכנה:
מכניסים למערבל המזון את התותים והבננות, ומוסיפים סירופ אגבה טבעי ותמצית וניל.
מוסיפים עוד קצת מים ומערבלים במהירות גבוהה – עד לקבלת מרקם אח.ד
מגישים מייד בכוסות הגשה.
לקישוט:
ניתן להוסיף תותים חצויים טריים על גבי המנה.
ליאורה אקוקה-גולדברג יועצת מוסמכת לתזונה מקרו ביוטית (איזון מזונות טבעיים אורגניים על בסיס תורות מהמזרח הרחוק), מומחית למטבח הטבעוני, בוגרת מכללת וינגייט ובעלת תואר ראשון בפיזיולוגיה של המאמץ וחינוך מאוניברסיטת אדלפיי NYC.
www.optimalbody.co.il