גלידת שטראוס מפעילה גם השנה את MAGNUM ROYAL BAR

גלידת שטראוס חושפת את המהלך השיווקי המרכזי של Magnum ל-2009, המבובב על קונספט שיווקי חווייתי של MAGNUM ROYAL BAR , עם Magnum בר הגדול בעולם שיעניק למבקרים כניסה לעולמות של Magnum בעיצוב ובהשראת אולמות הריקודים המלכותיים, ויאפשר לקהל הרחב חוויה מיוחדת למשך שבועיים.

שרון בר-אורן, סמנכ"ל השיווק של גלידת שטראוס, אומרת: "אנו גאים ושמחים להוביל זו שנה רביעית ברציפות מהלך שיווקי–חווייתי למותג Magnum. השנה בהתאם למיצוב החדש, המסר הוא "תיהנו מהפינוק המלכותי". הפעילות מהווה פלטפורמה שיווקית לתיקשור המסר במדיה המונית, ולפגישה איכותית של אנשים עם המותג. המפגש הישיר של המותג עם אנשים הוא חוויה עוצמתית ואמיתית, שרק מותגים חזקים ומבוססים יכולים ליצור. מטרתנו להמשיך ולחזק את מגנום כאחד המותגים המובילים בכלל, ובתחום המזון בפרט".
 
השנה ההתמקדות היא בחגיגת רגעי הההנאה בחיים, עם מגוון שלגוני מגנום עשויים בעבודת יד, מוזיקה קלאסית בעיבודים מודרניים בביצוע תזמורת חיה, מנצח ודיג'יי.
ההתרחשות והתפאורה מסביב לקוחים מאולמות ריקודים, על פני 600 מ"ר של עיצוב ייחודי.

הביקור יאפשר לחוות את סיפור המותג דרך חוויה של חגיגה והתענגות, וליהנות משלגוני Magnum במגוון טעמים בבחירה אישית. בניצוחה של השפית טולי נוה יוכנו שלגוני מיני Magnum במקום לעיני המבקרים, בטעמים ושילובים שלא ניתן למצוא בשום מקום אחר.

השנה הטעמים כוללים Magnum cherry cream – מיני מגנום פרי יער ושוקולד מצופה שוקולד מריר עטוף בקצפת ודובדבן, Magnum Dark royalty – מיני מגנום שוקולד מצופה שוקולד מריר עם פולי קקאו ושקדים קלויים.

ייזום והפקה בפועל: חברת טרגט מרקט.
הזכיין המפעיל את הבר הוא חברת לה פמיליה, הפועלת מזה 7 שנים ומנהלת מספר קווי עסקים המתמחים בפתרונות לאירועים פרטיים ועסקיים.
השפית טולי נוה סיימה בהצטיינות לימודי טבחות בבית ספר תדמור ולימודי קונדיטוריה ב- cordon blue, עבדה באורנה ואלה כקונדיטור וסו שף, ובחטאים מתוקים כקונדיטור ראשי.
על העיבודים המוזיקליים העכשויים וניצוח התזמורת החיה אחראית חברת קליאנטה, שפיתחה לאורך 14 שנות פעילותה עשרות הרכבים המופיעים דרך קבע ברחבות האירועים בישראל ובבירות אירופה, ומשלבת תקליטנים במסיבות ואירועים רבים. 
מעצבת המקום שנה שלישית ברציפות: עינת זוזובסקי.
מוצרי המיני מגנום יימכרו ב- 8 ₪ ליחידה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה