גלילות חצילים

 

מס’ מנות: 2
נקודות למנה : 4
סה”כ נקודות למתכון : ½ 7
כמות סידן: 380 מ”ג למנה
סה”כ סידן: 758 מ”ג

חומרים:
1 חציל
1 כף שמן זית
1כף חומץ בלסמי
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
60 גרם גבינה בולגרית 5% שומן (אפשר גם גבינה צפתית)
60 גרם פתיתי עמק לייט

הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
מורחים על החצילים את ממרח העגבניות המיובשות.
מעל הממרח שמים את הגבינה ומגלגלים לגלילות.
מעל הגלילות מפזרים פתיתי עמק, ואופים עד שהחצילים מזהיבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה