גלילות חצילים

מס' מנות: 2נקודות למנה : 4סה"כ נקודות למתכון : ½ 7כמות סידן: 380 מ"ג למנהסה"כ סידן: 758 מ"גחומרים:1 חציל1 כף שמן זית1כף חומץ בלסמי2 כפות ממרח עגבניות מיובשות60 גרם גבינה בולגרית 5% שומן (אפשר גם גבינה צפתית)60 גרם פתיתי עמק לייטהכנה:מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.מורחים על החצילים את ממרח העגבניות המיובשות.מעל הממרח שמים את הגבינה ומגלגלים לגלילות.מעל הגלילות מפזרים פתיתי עמק, ואופים עד שהחצילים מזהיבים.

מס' מנות: 2
נקודות למנה : 4
סה"כ נקודות למתכון : ½ 7
כמות סידן: 380 מ"ג למנה
סה"כ סידן: 758 מ"ג

חומרים:
1 חציל
1 כף שמן זית
1כף חומץ בלסמי
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
60 גרם גבינה בולגרית 5% שומן (אפשר גם גבינה צפתית)
60 גרם פתיתי עמק לייט

הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
מורחים על החצילים את ממרח העגבניות המיובשות.
מעל הממרח שמים את הגבינה ומגלגלים לגלילות.
מעל הגלילות מפזרים פתיתי עמק, ואופים עד שהחצילים מזהיבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר