גלילות חציל ממולאות בגבינת עיזים

אלעד אמסלם השף הראשי של רשת קפה גרג מציע לקראת חג השבועות מתכון להכנה קלה בבית

לוקחים את פרוסות החצילים וממלאים כל פרוסה ב-50 גרם גבינת עיזים ומגלגלים. צילום קונספטיק
לוקחים את פרוסות החצילים וממלאים כל פרוסה ב-50 גרם גבינת עיזים ומגלגלים. צילום קונספטיק

חומרים ל-12 יחידות

2 חצילים

גבינת עיזים

2 קופסאות עגבניות מרוסקות

4 שיני שום פרוסות

1 חופן עלי בזיליקום טריים

1 בצל

1 שקית של פתיתי מוצרלה

קורט מלח

קורט פלפל שחור

קורט סוכר לפי הטעם

צילום קונספטיק
צילום קונספטיק

אופן ההכנה

 פורסים את החציל לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.

מושחים את הפרוסות בשמן זית.

מפזרים מלח גס ומכניסים לתנור עד להשחמה

במחבת מטגנים בצל קצוץ.

מוסיפים את פרוסות השום, עגבניות מרוסקות, מעט מלח, פלפל שחור וסוכר לפי הטעם.

מוסיפים את עלי הבזיליקום ונותנים לרוטב להתבשל מספר דקות.

לוקחים את פרוסות החצילים וממלאים כל פרוסה ב-50 גרם גבינת עיזים ומגלגלים.

יוצקים לתבנית הגשה את רוטב העגבניות.

מסדרים מעל את גלילות החצילים.

מפזרים את פתיתי המוצרלה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות.

מפזרים מעל עלי בזיליקום טרי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה