מצרכים ל- 5 מנות:
2 חצילים פרוסים לאורך, דק ככל האפשר.
300 ג' בולונז.
50 ג' צנוברים קלויים.
1 כף פטרוזיליה קצוצה.
1 כף בזיליקום קצוץ.
200 סמ"ק רוטב עגבניות בסיס (נפוליטנה).
אופן ההכנה:
צולים את החציל על הגריל או בתנור (220 מעלות למשך 20 דקות).
מניחים אותו בצד להתקרר.
מגלגלים את הבשר בתוך פרוסות החציל ושומרים בקירור.
אופן ההגשה:
מניחים בכלי חסין אש מעט רוטב עגבניות ומעל את הגלילות.
מפזרים מעל את תערובת עשבי התיבול והצנוברים.
אופים כ– 8 דקות ב– 180 מעלות.
"כדיתא" (מסעדה כשרה)
טלפון 1700-55-58-56 שעות פתיחה: א'-ה' 09:00-24:00 ,
ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת ועד חצות.