גלילות חציל

מצרכים ל- 5 מנות:2 חצילים פרוסים לאורך, דק ככל האפשר.300 ג' בולונז.50 ג' צנוברים קלויים.1 כף פטרוזיליה קצוצה.1 כף בזיליקום קצוץ.200 סמ"ק רוטב עגבניות בסיס (נפוליטנה).אופן ההכנה:צולים את החציל על הגריל או בתנור (220 מעלות למשך 20 דקות).מניחים אותו בצד להתקרר.מגלגלים את הבשר בתוך פרוסות החציל ושומרים בקירור.אופן ההגשה:מניחים בכלי חסין אש מעט רוטב עגבניות ומעל את הגלילות.מפזרים מעל את תערובת עשבי התיבול והצנוברים.אופים כ– 8 דקות ב– 180 מעלות."כדיתא" (מסעדה כשרה)טלפון 1700-55-58-56 שעות פתיחה: א'-ה' 09:00-24:00 , ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת ועד חצות.

מצרכים ל- 5 מנות:
2 חצילים פרוסים לאורך, דק ככל האפשר.
300 ג' בולונז.
50 ג' צנוברים קלויים.
1 כף פטרוזיליה קצוצה.
1 כף בזיליקום קצוץ.
200 סמ"ק רוטב עגבניות בסיס (נפוליטנה).

אופן ההכנה:
צולים את החציל על הגריל או בתנור (220 מעלות למשך 20 דקות).
מניחים אותו בצד להתקרר.
מגלגלים את הבשר בתוך פרוסות החציל ושומרים בקירור.

אופן ההגשה:
מניחים בכלי חסין אש מעט רוטב עגבניות ומעל את הגלילות.
מפזרים מעל את תערובת עשבי התיבול והצנוברים.
אופים כ– 8 דקות ב– 180 מעלות.

"כדיתא" (מסעדה כשרה)
טלפון 1700-55-58-56 שעות פתיחה: א'-ה' 09:00-24:00 ,
ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת ועד חצות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר