גלילות קישוא במלית סלט טונה וגבינת ריקוטה

רכיבים ל- 4 סועדים:1/4 כוס שמן זית2 קישואים – חתוכים לאורך לפרוסות דקותמלח ופלפל לבן1 קופסה (160 גרם) טונה סטארקיסט עם לימון100 גרם גבינת ריקוטה או גבינת אורדה או כל סוג גבינה לבנה חצי קשה1/4 כוס נבטי חמנייה או מיקרו עליםאופן ההכנה:מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את פרוסות הקישואים כ- 2 דקות מכל צד עד הזהבה. מתבלים במלח ובפלפל. מוציאים מהמחבת ומצננים לגמרי.מסננים מעט את הטונה. מפוררים מעט את הגבינה. מערבבים את הגבינה והטונה היטב.מניחים כף מהמלית בצד אחד של פרוסת הקישוא יחד עם מעט נבטי חמנייה ומגלגלים. סוגרים בעזרת קיסם או שיפוד קטן. חוזרים על סדר הפעולות בכל פרוסות הקישואים ומגישים.אם לא מגישים מיד, מומלץ לשמור במקרר עד להגשה.אתר סטארקיסט טונה

רכיבים ל- 4 סועדים:
1/4 כוס שמן זית
2 קישואים – חתוכים לאורך לפרוסות דקות
מלח ופלפל לבן
1 קופסה (160 גרם) טונה סטארקיסט עם לימון
100 גרם גבינת ריקוטה או גבינת אורדה או כל סוג גבינה לבנה חצי קשה
1/4 כוס נבטי חמנייה או מיקרו עלים

אופן ההכנה:
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את פרוסות הקישואים כ- 2 דקות מכל צד עד הזהבה.
מתבלים במלח ובפלפל.
מוציאים מהמחבת ומצננים לגמרי.
מסננים מעט את הטונה. מפוררים מעט את הגבינה.
מערבבים את הגבינה והטונה היטב.
מניחים כף מהמלית בצד אחד של פרוסת הקישוא יחד עם מעט נבטי חמנייה ומגלגלים.
סוגרים בעזרת קיסם או שיפוד קטן.
חוזרים על סדר הפעולות בכל פרוסות הקישואים ומגישים.
אם לא מגישים מיד, מומלץ לשמור במקרר עד להגשה.

אתר סטארקיסט טונה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר