fbpx

גלילי בקר ממולאים

חומרים:½ ק"ג בשר טחון10 פרוסות דקות של כתף 10 פרוסות דקות של גזר10 פרוסות מלפפון חמוץ2 גזרים חתוכים לקוביות2 גבעולי סלרי חתוכים לעיגוליםבצל חתוך לקוביותכף חרדלשמן זיתכף ברנדיכף אבקת מרק עוףמלח ופלפל שחור½ כוס פיסטוקים קלויים טחוניםאופן ההכנה:1. מפזרים שכבה דקה של בשר טחון על פרוסה של כתף, מעליה מניחים פרוסת גזר ופרוסת מלפפון חמוץ. מורחים מסביב בחרדל ומגלגלים לרולדה. מהדקים עם קיסם או בעזרת חוט2. יוצקים למחבת מעט שמן זית וכף ברנדי ומטגנים כל רולדה משני צדיה3. בסיר נפרד מטגנים בצל, סלרי, קוביות גזר. מניחים את הרולדות, מתבלים במעט מרק עוף, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד כמה דקות4. כשהתבשיל מוכן מפזרים מעל הרולדות את הפיסטוקים המטוגנים ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
½ ק"ג בשר טחון
10 פרוסות דקות של כתף
10 פרוסות דקות של גזר
10 פרוסות מלפפון חמוץ
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לעיגולים
בצל חתוך לקוביות
כף חרדל
שמן זית
כף ברנדי
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
½ כוס פיסטוקים קלויים טחונים

אופן ההכנה:
1. מפזרים שכבה דקה של בשר טחון על פרוסה של כתף, מעליה מניחים פרוסת גזר ופרוסת מלפפון חמוץ. מורחים מסביב בחרדל ומגלגלים לרולדה. מהדקים עם קיסם או בעזרת חוט
2. יוצקים למחבת מעט שמן זית וכף ברנדי ומטגנים כל רולדה משני צדיה
3. בסיר נפרד מטגנים בצל, סלרי, קוביות גזר. מניחים את הרולדות, מתבלים במעט מרק עוף, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד כמה דקות
4. כשהתבשיל מוכן מפזרים מעל הרולדות את הפיסטוקים המטוגנים ומגישים.




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר