גלילי זוקיני ממולאים בגבית ריקוטה אפויים ביוגורט ונענע

מתכון לייט לשבועות

מצרכים:
200 גרם גבינת ריקוטה
3 קישואים זוקיני
2 קופסאות יוגורט BIO
2 כפות נענע קצוצה
3 כפות שמן זית
1/2 כוס קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כפית אגוז מוסקט
תבנית אפייה חסינת אש

ההכנה:
לוקחים את הזוקיני וחותכים אותם לאורך (ללשונות בעובי 3 ס"מ), ולאחר מכן לקמח אותם.
מטגנים במחבת את הזוקיני עד שיתרככו.
בקערה שמים את גבינת הריקוטה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ו- 1/2 כפית נענע – מערבבים הכל יחד וכך נוצר המילוי לזוקיני.
משטחים את המילוי על הזוקיני, מגלגלים את הזוקיני ומסדרים בתבנית האפייה.
בקערה נוספת מוסיפים את היוגורט, 1/2 כפית נענע, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים את הרוטב, ויוצקים מעל הזוקיני הממולא. מכניסים לתנור ואופים בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 10 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר