fbpx

גלילי זוקיני ממולאים בגבית ריקוטה אפויים ביוגורט ונענע

מתכון לייט לשבועות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
200 גרם גבינת ריקוטה
3 קישואים זוקיני
2 קופסאות יוגורט BIO
2 כפות נענע קצוצה
3 כפות שמן זית
1/2 כוס קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כפית אגוז מוסקט
תבנית אפייה חסינת אש

ההכנה:
לוקחים את הזוקיני וחותכים אותם לאורך (ללשונות בעובי 3 ס"מ), ולאחר מכן לקמח אותם.
מטגנים במחבת את הזוקיני עד שיתרככו.
בקערה שמים את גבינת הריקוטה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ו- 1/2 כפית נענע – מערבבים הכל יחד וכך נוצר המילוי לזוקיני.
משטחים את המילוי על הזוקיני, מגלגלים את הזוקיני ומסדרים בתבנית האפייה.
בקערה נוספת מוסיפים את היוגורט, 1/2 כפית נענע, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים את הרוטב, ויוצקים מעל הזוקיני הממולא. מכניסים לתנור ואופים בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 10 דקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר