גלילת חזה עוף במילוי פירות ופיצוחים

מצרכים:4 יחידות חזה עוף דק ומרודד4 כפות תערובת "אורז לפיצוחים" של "חוות דרך התבלינים" גרוסה3 כפות תערובת "לאורז עם בשר" של "חוות דרך התבלינים" גרוסה1/2 כוס מגוון פירות יבשים קצוצים דק (פירות מומלצים: משמש, תמר, צימוק, מנגו).אופן ההכנה:מערבבים יחדיו את החומרים היבשים לתערובת אחידה גרוסה.מניחים את חזה העוף ובחלק הקרוב אלינו משטחים 2 כפות מהתערובת היבשה.מגלגלים את חזה העוף (ממש כמו סושי) לידי גלילה.סוגרים עם 3 קיסמי שיניים את הגלילה.*על מחבת טפלו או מחבת משומנת מטגנים קלות את הגלילה מכל הצדדים.מניחים כל גלילה בנייר כסף ומהדקים היטב בצדדים.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20-30 דקות.הגשה:מוציאים מהתנור, פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומגישים בליווי רוטב שאוהבים.צילום: עדי גלילי

מצרכים:
4 יחידות חזה עוף דק ומרודד
4 כפות תערובת "אורז לפיצוחים" של "חוות דרך התבלינים" גרוסה
3 כפות תערובת "לאורז עם בשר" של "חוות דרך התבלינים" גרוסה
1/2 כוס מגוון פירות יבשים קצוצים דק (פירות מומלצים: משמש, תמר, צימוק, מנגו).

אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את החומרים היבשים לתערובת אחידה גרוסה.
מניחים את חזה העוף ובחלק הקרוב אלינו משטחים 2 כפות מהתערובת היבשה.
מגלגלים את חזה העוף (ממש כמו סושי) לידי גלילה.
סוגרים עם 3 קיסמי שיניים את הגלילה.
*על מחבת טפלו או מחבת משומנת מטגנים קלות את הגלילה מכל הצדדים.
מניחים כל גלילה בנייר כסף ומהדקים היטב בצדדים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20-30 דקות.

הגשה:
מוציאים מהתנור, פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומגישים בליווי רוטב שאוהבים.

צילום: עדי גלילי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר