גלילת חצילים במילוי אורז וגבינה בולגרית ברוטב סלסה

מרכיבים עבור 4 מנות:לחצילים: 1.5 כוס אורז סוגת פרסי קלאסי מבושל ומקורר ( 0.5 כוס אורז לא מבושל)3 חצילים150 גרם גבינה בולגרית1 כפית כוסברהמלח ופלפל2 כפות שמן זיתלרוטב: 2 עגבניות בשלות1/2 בצל2 שיני שום1 כפית פטרוזיליה קצוצה1 כפית כוסברה קצוצה אופן ההכנה:לבשל חצי (0.5) כוס אורז סוגת פרסי קלאסי על פי הוראות ההכנה ולקרר לטמפרטורת החדר. פורסים את החצילים לאורכם לחתיכות בעובי 1 ס"מ. מורחים כל פרוסה בשמן זית. במחבת פסים (סטייק) קולים את החצילים משני הצדדים ומניחים בצד. מערבבים אורז, גבינה בולגרית, כוסברה, מלח ופלפל. מניחים מעט מתערובת האורז בתחילת כל פרוסת חציל ומגלגלים.במעבד מזון טוחנים יחדיו את כל חומרי הרוטב. הגשה:מניחים את הרוטב על צלחת הגשה ומעליו את גלילת החצילים.לקשט את הצלחת במעט שמן זית וגרגירי פלפל שחור גרוס. הערות:ניתן להחליף את הבולגרית בגבינת צאן או גבינה צפתית.את הכוסברה ניתן להחליף בפטרוזילה או נענע.צילום דן פרץ

מרכיבים עבור 4 מנות:
לחצילים:
1.5 כוס אורז סוגת פרסי קלאסי מבושל ומקורר ( 0.5 כוס אורז לא מבושל)
3 חצילים
150 גרם גבינה בולגרית
1 כפית כוסברה
מלח ופלפל
2 כפות שמן זית
לרוטב:
2 עגבניות בשלות
1/2 בצל
2 שיני שום
1 כפית פטרוזיליה קצוצה
1 כפית כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
לבשל חצי (0.5) כוס אורז סוגת פרסי קלאסי על פי הוראות ההכנה ולקרר לטמפרטורת החדר.
פורסים את החצילים לאורכם לחתיכות בעובי 1 ס"מ.
מורחים כל פרוסה בשמן זית.
במחבת פסים (סטייק) קולים את החצילים משני הצדדים ומניחים בצד.
מערבבים אורז, גבינה בולגרית, כוסברה, מלח ופלפל.
מניחים מעט מתערובת האורז בתחילת כל פרוסת חציל ומגלגלים.
במעבד מזון טוחנים יחדיו את כל חומרי הרוטב.

הגשה:
מניחים את הרוטב על צלחת הגשה ומעליו את גלילת החצילים.
לקשט את הצלחת במעט שמן זית וגרגירי פלפל שחור גרוס.

הערות:
ניתן להחליף את הבולגרית בגבינת צאן או גבינה צפתית.
את הכוסברה ניתן להחליף בפטרוזילה או נענע.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר