גלילת חציל במילוי גבינת צאן ורוטב שמנת פסטו

מצרכים ל – 5 מנות2 יחידות חציל מוצק בגודל בינוני2 יחידות גבינת עיזים "פרומעז"2 מיכלים שמנת מתוקה 100 ג"ר ממרח פסטו שמן זית לטיגון כליםמחבת מחורצת לצלייה סיר קטן להכנת הרוטב צלחות הגשה אופן הכנהחותכים את החצילים לאורכם בעובי 0.5 ס"מ קולים במחבת מחורצת במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה מניחים את פרוסות החציל לאורכם ומניחים בקצה החציל כפית גבינת עיזים מגלגלים את החציל ומניחים בתבנית בינתיים מחממים את השמנת וממרח הפסטו בסיר קטן על להבה נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך יוצקים מעל החצילים מסדרים על צלחות הגשה ומקשטים בעלי בזיליקום טריים

מצרכים ל – 5 מנות
2 יחידות חציל מוצק בגודל בינוני
2 יחידות גבינת עיזים "פרומעז"
2 מיכלים שמנת מתוקה
100 ג"ר ממרח פסטו
שמן זית לטיגון

כלים
מחבת מחורצת לצלייה
סיר קטן להכנת הרוטב
צלחות הגשה

אופן הכנה
חותכים את החצילים לאורכם בעובי 0.5 ס"מ

קולים במחבת מחורצת במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה

מניחים את פרוסות החציל לאורכם ומניחים בקצה החציל כפית גבינת עיזים מגלגלים את החציל ומניחים בתבנית בינתיים

מחממים את השמנת וממרח הפסטו בסיר קטן על להבה נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך

יוצקים מעל החצילים מסדרים על צלחות הגשה ומקשטים בעלי בזיליקום טריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר