גלילת סול אפויה ממולאת בתרד ברוטב סימפוניה

 

חומרים
6 דגי סול
חבילה תרד טרי
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
2 כוסות יין לבן
חצי כוס קמח
חצי כוס שמן

לרוטב
1 גבינת סימפוניה טבעית
כף חרדל דיז'ון
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 כוס חלב

הכנה
במחבת עם מעט שמן מטגנים בצל ותרד עד לקבלת עיסה.

מוציאים ומסננים מן הנוזלים ומתבלים.

מחלקים את העיסה ל-6 ומגלגלים חלק מן העיסה לכל דג וסוגרים עם קיסם.

מקמחים את הדגים ומטגנים קלות.

מעבירים לתבנית ושופכים את היין.

אופים כ-25 דקות.


הכנת רוטב
מערבבים בקערה 1 גבינת סימפוניה טבעית, חרדל, שמן זית, מלח ופלפל.

מניחים את הדג על הצלחת ומעליו מוזגים את הרוטב.

זמן הכנה 20 דקות

זמן אפיה 25 דקות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה