חומרים
6 דגי סול
חבילה תרד טרי
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
2 כוסות יין לבן
חצי כוס קמח
חצי כוס שמן
לרוטב
1 גבינת סימפוניה טבעית
כף חרדל דיז'ון
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 כוס חלב
הכנה
במחבת עם מעט שמן מטגנים בצל ותרד עד לקבלת עיסה.
מוציאים ומסננים מן הנוזלים ומתבלים.
מחלקים את העיסה ל-6 ומגלגלים חלק מן העיסה לכל דג וסוגרים עם קיסם.
מקמחים את הדגים ומטגנים קלות.
מעבירים לתבנית ושופכים את היין.
אופים כ-25 דקות.
הכנת רוטב
מערבבים בקערה 1 גבינת סימפוניה טבעית, חרדל, שמן זית, מלח ופלפל.
מניחים את הדג על הצלחת ומעליו מוזגים את הרוטב.
זמן הכנה 20 דקות
זמן אפיה 25 דקות