גלילת סול אפויה ממולאת בתרד ברוטב סימפוניה

חומרים6 דגי סולחבילה תרד טרי1 בצל קצוץמלח פלפל2 כוסות יין לבןחצי כוס קמח חצי כוס שמןלרוטב1 גבינת סימפוניה טבעיתכף חרדל דיז'ון2 כפות שמן זיתמלח פלפל1 כוס חלבהכנהבמחבת עם מעט שמן מטגנים בצל ותרד עד לקבלת עיסה. מוציאים ומסננים מן הנוזלים ומתבלים. מחלקים את העיסה ל-6 ומגלגלים חלק מן העיסה לכל דג וסוגרים עם קיסם. מקמחים את הדגים ומטגנים קלות. מעבירים לתבנית ושופכים את היין. אופים כ-25 דקות.הכנת רוטבמערבבים בקערה 1 גבינת סימפוניה טבעית, חרדל, שמן זית, מלח ופלפל.מניחים את הדג על הצלחת ומעליו מוזגים את הרוטב.זמן הכנה 20 דקות זמן אפיה 25 דקות

חומרים
6 דגי סול
חבילה תרד טרי
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
2 כוסות יין לבן
חצי כוס קמח
חצי כוס שמן

לרוטב
1 גבינת סימפוניה טבעית
כף חרדל דיז'ון
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 כוס חלב

הכנה
במחבת עם מעט שמן מטגנים בצל ותרד עד לקבלת עיסה.

מוציאים ומסננים מן הנוזלים ומתבלים.

מחלקים את העיסה ל-6 ומגלגלים חלק מן העיסה לכל דג וסוגרים עם קיסם.

מקמחים את הדגים ומטגנים קלות.

מעבירים לתבנית ושופכים את היין.

אופים כ-25 דקות.


הכנת רוטב
מערבבים בקערה 1 גבינת סימפוניה טבעית, חרדל, שמן זית, מלח ופלפל.

מניחים את הדג על הצלחת ומעליו מוזגים את הרוטב.

זמן הכנה 20 דקות

זמן אפיה 25 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר