חומרים לכ-15 פרוסות:
2 פיתות עיראקיות
2 יח' גבינת סימפוניה יוונית בטעם פטה עיזים
כ-10 פלפלים קלויים ללא הקליפה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מורחים את הגבינה על הפיתה בשכבה אחידה.
מעל מניחים את הפלפלים ומגלגלים לרולדה.
מהדקים היטב, פורסים לעיגולים ומניחים על צלחת.
טיפ:
ניתן להכין את הגלילה יום קודם, עטופה בניילון נצמד (על מנת לשמור על טריות) ולאחסן במקרר.
ניתן להוסיף פסטו, ממרח זיתים, טונה או סלמון מעושן – על מנת ליצור גלילות במגוון טעמים.