גלילת שווארמה בפיתה עיראקית

חומרים ל- 15-18 יחידות:1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"נייר פרגמנט3 פיתות עיראקיות ("לאפה") טריות100 גר' סלט טחינה1 עגבניה חתוכה לפרוסות דקות6 פרוסות חציל מטוגן1 צרור פטרוזיליה שטוף היטב וקצוץ2 ביצים קשות פרוסותאופן ההכנה:מניחים פיתה עיראקית על נייר פרגמנט.מורחים את הפיתה בטחינה. ומניחים מעל פרוסות עגבנייה וחציל מטוגן.מחממים את רצועות השווארמה במחבת טפלון משומנת קלות.מפזרים 1/3 מכמות השווארמה על הפיתה בשכבה אחידה, ומעל מפזרים פטרוזיליה קצוצה. מניחים מעל כמה פרוסות ביצים קשות.מגלגלים את הפיתה, עד קבלת גליל רזה ככל הניתן. עוטפים את הגליל בנייר פרגמנט וסוגרים בצדדים (כמו עטיפת סוכרייה).בעזרת סכין מסור פורסים לפרוסות בעובי של כ-3 ס"מ, ומסדרים בצלחת הגשה שטוחה.

חומרים ל- 15-18 יחידות:
1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"
נייר פרגמנט
3 פיתות עיראקיות ("לאפה") טריות
100 גר' סלט טחינה
1 עגבניה חתוכה לפרוסות דקות
6 פרוסות חציל מטוגן
1 צרור פטרוזיליה שטוף היטב וקצוץ
2 ביצים קשות פרוסות

אופן ההכנה:
מניחים פיתה עיראקית על נייר פרגמנט.
מורחים את הפיתה בטחינה. ומניחים מעל פרוסות עגבנייה וחציל מטוגן.
מחממים את רצועות השווארמה במחבת טפלון משומנת קלות.
מפזרים 1/3 מכמות השווארמה על הפיתה בשכבה אחידה, ומעל מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מניחים מעל כמה פרוסות ביצים קשות.
מגלגלים את הפיתה, עד קבלת גליל רזה ככל הניתן. עוטפים את הגליל בנייר פרגמנט וסוגרים בצדדים (כמו עטיפת סוכרייה).
בעזרת סכין מסור פורסים לפרוסות בעובי של כ-3 ס"מ, ומסדרים בצלחת הגשה שטוחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר