ג'לי אבטיח בנענע עם רוטב יוגורט ממותק

חומרים (ל-6 מנות):לרוטב:1 בקבוק (500 מ"ל) יוגורט מחלב עזים3 כפות סוכרלג'לי:4 כוסות קוביות אבטיח 4 כפות סוכר2 כפות מיץ לימון1 כוס מים רותחים1 שקית (14גרם) ג'לטין טהור (ללא טעם)לקישוט:מעט נענע קצוצהענבים ירוקיםאופן ההכנה:להכנת הרוטב מערבבים את היוגורט עם הסוכר ושומרים במקרר.להכנת הג'לי, מרסקים את האבטיח בממחה עם הסוכר ומיץ הלימון. ממסים את הג'לטין במים רותחים ומערבבים עד שהנוזל צלול וללא גושים. מצננים עד שהג'לטין פושר. מערבבים עם תערובת האבטיח ומעבירים לתבניות ג'לי קטנות או לתבנית אחת. מצננים 4 שעות לפחות או עד שנקרש.הופכים את הג'לי על צלחות הגשה ויוצקים מסביבו את הרוטב. מקשטים במעט נענע ובחצאי ענבים.

חומרים (ל-6 מנות):
לרוטב:
1 בקבוק (500 מ"ל) יוגורט מחלב עזים
3 כפות סוכר

לג'לי:
4 כוסות קוביות אבטיח
4 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון
1 כוס מים רותחים
1 שקית (14גרם) ג'לטין טהור (ללא טעם)

לקישוט:
מעט נענע קצוצה
ענבים ירוקים


אופן ההכנה:
להכנת הרוטב מערבבים את היוגורט עם הסוכר ושומרים במקרר.
להכנת הג'לי, מרסקים את האבטיח בממחה עם הסוכר ומיץ הלימון. ממסים את הג'לטין במים רותחים ומערבבים עד שהנוזל צלול וללא גושים. מצננים עד שהג'לטין פושר. מערבבים עם תערובת האבטיח ומעבירים לתבניות ג'לי קטנות או לתבנית אחת. מצננים 4 שעות לפחות או עד שנקרש.
הופכים את הג'לי על צלחות הגשה ויוצקים מסביבו את הרוטב. מקשטים במעט נענע ובחצאי ענבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר