גלריית קוויזין ארט ואמריקן אקספרס: סדנאות בישול למאכלי פסח עם השף אבישי יונה

הסדנה תועבר ע"י השף אבישי יונה, שילמד איך לתת למאכלי פסח המוכרים מגע ייחודי ומרענן, שיהפוך אותם לחוויה קולינרית מפתיעה במארג של ריחות, מראות וטעמים

גלריית קוויזין ארט בשיתוף עם אמריקן אקספרס, יקיימו סדרת סדנאות בישול באולם התצוגה Cuisine Art בהרצליה פיתוח.

הסדנה תועבר ע"י השף אבישי יונה, שילמד איך לתת למאכלי פסח המוכרים מגע ייחודי ומרענן, שיהפוך אותם לחוויה קולינרית מפתיעה במארג של ריחות, מראות וטעמים.

השף ילמד להכין וייתן לטעום מנות חג: דג חריימה מסורתי, מרק כתום עם גרעיני חמניות ועשבי תיבול, פרחי ברוקולי במעטפת אווז מעושן מאודים בשום, יין לבן ועשבי תיבול, אומצת פרגית על מקל קינמון ברוטב יין אדום,טימין ועוד.

מחיר מיוחד למחזיקי כרטיס אמריקן אקספרס: 100 ₪ לאדם.
המשתתפים ייהנו גם מ- 25% הנחה על מגוון מוצרים למטבח של קוויזין ארט.

הסדנאות יתקיימו בתאריכים 31/3, 8/4, 15/4 בין השעות 16:00-18:00.

מינימום 10 משתתפים לסדנא.
התשלום יתבצע בעת ההרשמה בכרטיס אמריקן אקספרס בלבד.
ההנחה לרכישת מוצרי חשמל למטבח של "קוויזין ארט" תינתן ביום הסדנא בלבד.
להרשמה מראש: טלפון 1-700-70-40-30


גלריית "קווזין ארט" הנה מתחם תצוגה חדש הממוקם בהרצליה פיתוח, בו מוצגים דגמי הדגל של מוצרי חשמל ועיצוב למטבח של מיטב המותגים. במקום ניתן למצוא יצירות של מעצבים מפורסמים וסדרות נדירות של מוצרים מעוצבים. בנוסף מתקיימים במקום מפגשים מקצועיים, סדנאות שף, הרצאות ועוד.

שף אבישי יונה הינו חבר באיגוד השפים הישראלי ובאיגוד העולמי. ב- 20 השנים האחרונות כיהן בשלל תפקידים בבית הספר הגבוה למקצועות המלונאות והבישול "תדמור", מתוכן 10 שנים כשף ראשי ומנהל קולינרי. בנוסף השתלם במיטב מסעדות הגורמה ברחבי אירופה, ואף זכה בפרסים בתחרויות בישול יוקרתיות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר