גם זו אפשרות לפסח: ארוחת ליל הסדר במלונות רשת רימונים

על פי הנתונים של רשת מלונות רימונים, הישראלים החליטו לפתור את הבעיה של היכן מקיימים את ארוחת ערב החג על ידי עריכת הסדר במלונות הארץ.
לדברי חמדה הופמן מנכ"לית רשת מלונות "רימונים", עריכת ארוחות החג המשפחתיות בבתי מלון הפכו לדבר מקובל, וזאת בעיקר בעקבות איכות האוכל, השירות והקרבה למסורת, ובשנים האחרונות אנו עדים להתגברות התופעה משנה לשנה.

רשת מלונות רימונים מציעה ליל סדר מסורתי בחדר האוכל של המלון, וכן גם מאפשרת לקיים בכל אחד מבתי המלון ברשת אירוע פרטי שמותנה בהשתתפותם של לפחות 20 איש. לרשות המשפחה מוקצה אולם מיוחד (בהתאם למספר המשתתפים), מלצרים למשך הערב כולו ובנוסף מתאימים את ההיערכות לדרישות הלקוחות. לדוגמא: מחיר סדר פרטי במלון "רימונים גלי כנרת" הנו 100 $ לאדם בתוספת המחיר לארוחת חג (400 ₪ לאדם).

מחירי ארוחת חג הפסח ברשת מלונות "רימונים":
ארוחת חג במלון רימונים גלי כנרת: לאורחי המלון: מבוגר 400 ₪ , ילד 300 ₪.
ארוחת החג במלון רימונים אופטימה רמת גן: לאורחי המלון: 400 ₪, ילד 300 ₪. מחיר לאורחי חיצוניים: 400 ₪ מבוגר, 300 ₪ ילד.
ארוחת החג מלון רימונים חרמון: לאורחי המלון: 200 ₪, ילד 150 ₪. לאורחים חיצוניים: 200 ₪ מבוגר, 150 ₪ ילד.
ארוחת החג במלון רות רימונים צפת: לאורחי המלון: 300 ₪, ילד 200 ₪. לאורחים חיצוניים: 450 ₪ למבוגר, 300 ₪ לילד.
ארוחת החג במלון רימונים נפטון אילת החדש: מבוגר 350 ₪, ילד 200 ₪.

תפריט סדר פסח לדוגמא:
מלון "רימונים נפטון אילת החדש":

על שולחנות הסועדים מוגשת צלחת סדר מסורתית.
מנות ראשונות: פטה כבד בשיבוץ של כבד אווז בליווי ריבת בצל; דג קרפיון מסורתי בליווי חזרת לבנה וקולי חזרת אדומה; טריו מעושן: טונה מעושנת נסיכה מעושנת וסלמון כבוש בליווי סלט רוקט במלח ים; סלט רימונים שילוב של עלים צעירים בליווי רימונים שבבי שקדים; ירקות קלויים בממרח עגבניות מיובשות פסטו וטפנד זיתים; פילה לוקוס "חריימה"; דג דניס בניחוח לימוני.
מנת ביניים: מרק צח של סבתא בליווי קניידלך וירקות רעננים
מנות עיקריות לבחירה: צלע עגל חלב/פילה בקר/קורניש על מצע של פירה שורשים אספרגוס מאודה ברוטב יין אדום
קינוחים: וולקנו שוקולד בליווי סורבה קוקוס; תותים טריים עם אבקת סוכר; מבחר עוגיות ביתיות כשרות לפסח

פרטים והזמנות: טל. 1202- 22- 1800 או 6333* (מכל טלפון)
www.rimonim.com






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה