fbpx

גנאש שוקולד

חומרים:200 גר' חמאה330 גר' שוקולד מריר2 ביצים8 חלמונים90 גר' (1/3 כוס) סוכר60 גר' (1/2 כוס) קמחאופן ההכנה:ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן מארי (סיר כפול).מקציפים את הביצים והחלמונים במיקסר ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ליצירת קצף תפוח.מוסיפים לקצף בהדרגה ותוך בחישה את תערובת השוקולד. מקפלים פנימה את הקמח.מחלקים את הבלילה בין שש תבניות חרס או נירוסטה.אופים בתנור שחומם מראש לחום גובה של 210 מעלות במשך שבע דקות. מגישים חם.טיפ: כדאי להכין מראש את הגנאש – וליצוק לתבניות האפייה רק כשהאורחים כבר יושבים סביב השולחן.פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.ilאו בטל. 03-6912540
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
200 גר' חמאה
330 גר' שוקולד מריר
2 ביצים
8 חלמונים
90 גר' (1/3 כוס) סוכר
60 גר' (1/2 כוס) קמח

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן מארי (סיר כפול).
מקציפים את הביצים והחלמונים במיקסר ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ליצירת קצף תפוח.
מוסיפים לקצף בהדרגה ותוך בחישה את תערובת השוקולד.
מקפלים פנימה את הקמח.
מחלקים את הבלילה בין שש תבניות חרס או נירוסטה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום גובה של 210 מעלות במשך שבע דקות. מגישים חם.

טיפ:
כדאי להכין מראש את הגנאש – וליצוק לתבניות האפייה רק כשהאורחים כבר יושבים סביב השולחן.

פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010
פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il
ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.il
או בטל. 03-6912540

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר