fbpx

גספאצ'ו מנגו בזיליקום

מצרכים2 יחידות מנגו מסוג מאיה 1 כוס יין לבן חצי יבשצרור עלי בזיליקוםכף סוכר חום 2 כוסות קרחוניםאופן ההכנהקולפים את המנגו וחותכים לרצועותמעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון ומוסיפים את היין תוך כדי עירבוב מוזגים לכוסות הגשה ומעטרים בכיתרי בזיליקום
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
2 יחידות מנגו מסוג מאיה
1 כוס יין לבן חצי יבש
צרור עלי בזיליקום
כף סוכר חום
2 כוסות קרחונים

אופן ההכנה
קולפים את המנגו וחותכים לרצועות

מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון

ומוסיפים את היין תוך כדי עירבוב

מוזגים לכוסות הגשה ומעטרים בכיתרי בזיליקום



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר