גרטן סנטה רוזה וגלידת פיסטוק

 

ל- 4 מנות/סועדים


חומרים:
6 שזיפי סנטה רוזה קלופים חצויים ומגולענים
4 כדורי גלידת פיסטוק
חומרים לרוטב:
250 מ"ל חלב
250 מ"ל שמנת
80 גר' סוכר
½ מקל וניל
2 חלמונים


אופן ההכנה:
להרתיח את החלב והשמנת עם מקל הוניל.
לערבב את הביצים עם הסוכר.
למזוג את הנוזל החם תוך ערבוב על הביצים.
להחזיר לאש על אש קטנה ולבחוש עד שמסמיך.
לסנן לקערה מקוררת ולצנן.
אופן הרכבת המנה:
לסדר שלשה חצאי שזיף בצלחת עמוקה.
לצקת מהרוטב על הפרי.
להכניס מתחת לגריל עד להשחמה.
ולהגיש עם כדור גלידה מעל.




ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה