גרניטה אשכולית ונענע

 

2 מנות – בכל מנה כ- 60 קלוריות

חומרים:
5 קרחוני לייט אשכולית אדומה
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי (מתפוז טרי)
1 כף קוואנטרו (או ליקר תפוזים אחר)
6 עלי נענע טריים

אופן ההכנה:
מחלצים את המקלות מהקרחונים.
מכניסים את הקרחונים לבלנדר יחד עם מיץ התפוזים, הקוואנטרו ועלי הנענע.
ומערבלים כדקה עד שכל החומרים מתמזגים ומתקבל מרקם של ברד.
יוצקים לשתי כוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד.

ניתן להמיר את קרחוני האשכולית בקרחוני לייט לימון, לקבלת גרניטה לימון ונענע.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה