fbpx

דבלים במילוי טלה, צנוברים ונענע יבשה

חומרים:20 יח' דבלים1 כוס יין אדום להשרות את הדבלים ביין כ-3 שעות חומרים למילוי: 300 גרם בשר טלה טחון טרי  ¼ כפית קינמון1 כף נענע יבשה 1 בצל לבן מגורד מעט אגוז מוסקט¼ כוס צנובר קלוי קלות 1 פרוסת לחם שהושרה במים וסחוט ½ כפית פלפל סודני יבש או פלפל שאטה יבש מלח פלפל שחור גרוס לערבב הכל יחד ולעשות טעימה על מחבת כדי לוודא תיבול אופן ההכנה:לחצות את הדבלים ולמלא כל דבלה בבשר.לסדר צפוף בתבנית עם שוליים. לצקת 1 כוס מרק בשר או עוף + ½ כוס יין מתוק. לתבל במלח ומקל קינמון. לאפות בתנור מחומם מראש ל- 190 מעלות כ- 20– 30 דקות. ניתן גם לשפד על שיפוד וצרוב בגריל פחמים. OM  – 09-7405853
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
20 יח' דבלים
1 כוס יין אדום
להשרות את הדבלים ביין כ-3 שעות

חומרים למילוי:
300 גרם בשר טלה טחון טרי 
¼ כפית קינמון
1 כף נענע יבשה
1 בצל לבן מגורד
מעט אגוז מוסקט
¼ כוס צנובר קלוי קלות
1 פרוסת לחם שהושרה במים וסחוט
½ כפית פלפל סודני יבש או פלפל שאטה יבש
מלח פלפל שחור גרוס
לערבב הכל יחד ולעשות טעימה על מחבת כדי לוודא תיבול

אופן ההכנה:
לחצות את הדבלים ולמלא כל דבלה בבשר.
לסדר צפוף בתבנית עם שוליים.
לצקת 1 כוס מרק בשר או עוף + ½ כוס יין מתוק.
לתבל במלח ומקל קינמון.
לאפות בתנור מחומם מראש ל- 190 מעלות כ- 20– 30 דקות.
ניתן גם לשפד על שיפוד וצרוב בגריל פחמים. 

OM  – 09-7405853

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר