חומרים:
20 יח' דבלים
1 כוס יין אדום
להשרות את הדבלים ביין כ-3 שעות
חומרים למילוי:
300 גרם בשר טלה טחון טרי
¼ כפית קינמון
1 כף נענע יבשה
1 בצל לבן מגורד
מעט אגוז מוסקט
¼ כוס צנובר קלוי קלות
1 פרוסת לחם שהושרה במים וסחוט
½ כפית פלפל סודני יבש או פלפל שאטה יבש
מלח פלפל שחור גרוס
לערבב הכל יחד ולעשות טעימה על מחבת כדי לוודא תיבול
אופן ההכנה:
לחצות את הדבלים ולמלא כל דבלה בבשר.
לסדר צפוף בתבנית עם שוליים.
לצקת 1 כוס מרק בשר או עוף + ½ כוס יין מתוק.
לתבל במלח ומקל קינמון.
לאפות בתנור מחומם מראש ל- 190 מעלות כ- 20– 30 דקות.
ניתן גם לשפד על שיפוד וצרוב בגריל פחמים.
OM – 09-7405853