דברים טובים ליד או על אורז

המצרכים:50 גרם משמש מיובש50 גרם שזיף מיובש50 גרם צימוקים50 גרם שקדיםמעט שמן רגילכף דבש1/3 כוס שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם" אופן ההכנה:צורבים קלות במחבת עם מעט שמן כל פעם סוג אחר של פרי יבש ומוציאים לצלחת.אח"כ יוצקים השיכר וכף דבש למחבת הריקה (לא צריך לרחוץ אחרי צריבת הפרי).אחרי כמה דקות, כשמסמיך מעט, מוסיפים את כל הפירות, מערבבים ומבשלים מעט. מקררים ומגישים על אורז או בצלחת לידו.

המצרכים:
50 גרם משמש מיובש
50 גרם שזיף מיובש
50 גרם צימוקים
50 גרם שקדים
מעט שמן רגיל
כף דבש
1/3 כוס שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם"

אופן ההכנה:
צורבים קלות במחבת עם מעט שמן כל פעם סוג אחר של פרי יבש ומוציאים לצלחת.
אח"כ יוצקים השיכר וכף דבש למחבת הריקה (לא צריך לרחוץ אחרי צריבת הפרי).
אחרי כמה דקות, כשמסמיך מעט, מוסיפים את כל הפירות, מערבבים ומבשלים מעט. מקררים ומגישים על אורז או בצלחת לידו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר