מצרכים
1 סלק בינוני
1 פילה לברק
1 פילה דניס
חתיכה קטנה של פילה סלמון
1 בצל שלוט
כפית קצוצה של עירית
כפית קצוצה של גינגר
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
מיץ לימון
שמן זית
אופן הכנה
את הסלק אופים בתנור בחום של 220 מעלות למשך 90 דקות
לאחר האפייה מניחים לסלק להתקרר מקלפים אותו ומרוקנים אותו תוך כדי הקפדה על שמירת החלק העליון בשלמותו.
חותכים את שלושת סוגי הדגים לקוביות קטנות ומתבלים עם בצל שלוט גינגר והעירית משלימים טעם עם המיץ לימון מלח ופלפל ושמן הזית וממלאים את הסלק עם הדגים וסוגרים עם החלק העליון של הסלק.
מכינים מיונז וואסבי בעזרת 2 כפות מיונז איכותי אליו מוסיפים מעט וואסבי ומערבבים.
על צלחת מוזגים מעט מהמיונז ומעליו מניחים את הסלק ומקשטים עם סויה מתוקה.