דגים בסגול – סלק ממולא לברק, דניס וסלמון

מצרכים1 סלק בינוני 1 פילה לברק1 פילה דניס חתיכה קטנה של פילה סלמון1 בצל שלוט כפית קצוצה של עירית כפית קצוצה של גינגר מלח ים אטלנטי פלפל שחור גרוס מיץ לימון שמן זיתאופן הכנהאת הסלק אופים בתנור בחום של 220 מעלות למשך 90 דקות לאחר האפייה מניחים לסלק להתקרר מקלפים אותו ומרוקנים אותו תוך כדי הקפדה על שמירת החלק העליון בשלמותו.חותכים את שלושת סוגי הדגים לקוביות קטנות ומתבלים עם בצל שלוט גינגר והעירית משלימים טעם עם המיץ לימון מלח ופלפל ושמן הזית וממלאים את הסלק עם הדגים וסוגרים עם החלק העליון של הסלק.מכינים מיונז וואסבי בעזרת 2 כפות מיונז איכותי אליו מוסיפים מעט וואסבי ומערבבים.על צלחת מוזגים מעט מהמיונז ומעליו מניחים את הסלק ומקשטים עם סויה מתוקה.

מצרכים
1 סלק בינוני
1 פילה לברק
1 פילה דניס
חתיכה קטנה של פילה סלמון
1 בצל שלוט
כפית קצוצה של עירית
כפית קצוצה של גינגר
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
מיץ לימון
שמן זית

אופן הכנה
את הסלק אופים בתנור בחום של 220 מעלות למשך 90 דקות
לאחר האפייה מניחים לסלק להתקרר מקלפים אותו ומרוקנים אותו תוך כדי הקפדה על שמירת החלק העליון בשלמותו.

חותכים את שלושת סוגי הדגים לקוביות קטנות ומתבלים עם בצל שלוט גינגר והעירית משלימים טעם עם המיץ לימון מלח ופלפל ושמן הזית וממלאים את הסלק עם הדגים וסוגרים עם החלק העליון של הסלק.

מכינים מיונז וואסבי בעזרת 2 כפות מיונז איכותי אליו מוסיפים מעט וואסבי ומערבבים.

על צלחת מוזגים מעט מהמיונז ומעליו מניחים את הסלק ומקשטים עם סויה מתוקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר