חומרים לדג
2 דגי דניס כ- 400 גר' כל אחד
1 קוביות שום כתוש דורות
1 קוביות כוסברה כתושה דורות
מיץ לימון טרי
קורט מלח
2 כפיות חמאה
פרורי פיסטוק
למילוי
1 בצל חתוך לקוביות
1 גמבה חתוכה לקוביות
1 עגבניה חתוכה לקוביות
כ- 5 פטריות טריות חתוכות לפרוסות
2 קוביות פטרוזיליה קצוצה דורות
1 קובייה ג'ינג'ר כתוש דורות 6-8 זיתים פרוסים ללא חרצן
קורט מלח
מעט רוטב סויה ויין לבן
אופן הכנה
חורצים בשני צידי הדג חריץ מהראש עד הזנב. בעזרת הבוהן מנתקים את הבשר מחוט השדרה, תוך כדי לחיצה על חוט השדרה כדי לא לקרוע את הבשר בשני צידי הדג.
חוט השדרה ייחשף, ובעזרת מספריים מנתקים אותו בשני הקצוות. בעדינות תוך כדי לחיצה על חוט השדרה, מושכים אותו כלפי מעלה ומוציאים אותו. נוצר כיס למילוי.
את הכיס שנוצר ממליחים קלות ומורחים בקוביית השום וכוסברה. סוחטים פנימה מעט מיץ לימון.
מניחים ל 10-15 דקות.
מכינים את כל הירקות החתוכים ומוסיפים את כל חומרי המילוי הנוספים ומערבבים.
ממלאים את הדגים מוסיפים למעלה על כל דג כפית חמאה ופרורי פיסטוק.
מניחים על תבנית מרוחה במרגרינה ופרורי לחם וצולים כ- 12 דקות בחום של 200 מעלות.