דגי-תנובה עוברת לשמן קנולה במוצריה הכבושים: פילה מטיאס בשמן ופילה מטיאס עם בצל בשמן

שמן הקנולה עשיר באומגה 3 ובוויטמינים חיוניים, ומשפר את יכולת ספיגתם בגוף

דגי תנובה מרחיבה את מהפכת הבריאות בה החלה לאחרונה. החברה עוברת לשימוש בשמן קנולה במוצרי המטיאס הכבושים בשמן: פילה מטיאס ופילה מטיאס עם בצל.

שמן הקנולה, המחליף את שמן הסויה עליו התבססו מוצרים אלו עד כה, הינו בעל סגולות תזונתיות ייחודיות, בהן עובדת היותו עשיר באומגה 3 וויטמינים שונים, וכן בעל טעם מעודן המשתלב היטב במעדנים ומדגיש את טעמו של הדג.

במקביל מבצעת "דגי תנובה" שינוי באופן ההגשה והנראות של המוצרים, והם מוצעים לצרכן כנתחי פילה שלמים ארוזים, זאת בניגוד לעבר בהם הוצעו כחתוכים לנתחים. כמו כן יוצמד לאריזות דגלון צהוב המציין את המעבר לשמן קנולה באופן המגביר את שקיפות המידע לצרכן. שינוי נוסף באופן נראות המוצר הינו בהיותו בעל מראה צלול יותר מבעבר, זאת הודות לשמן הקנולה השומר על מראה צלול של המוצר.

פילה מטיאס ופילה מטיאס עם בצל כשרים בהשגחת בד"ץ הרב רובין, מהדרין רבנות מטה יהודה.

מחירים: כ- 17 ₪ (על פי הרשת בה נמכר המוצר).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר