דג אובריאקונה “השיכור”

 

חומרים לשלושה סועדים
400 גרם דג מוסר
50 גרם חמאה
60 cc וודקה
7-6 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
שמנת מתוקה לבישול 42 אחוז
שמן זית
צ’ילי, מלח לפי הטעם

אופן הכנה
מועכים את העגבניות בסיר ומניחים על אש בינונית עם מעט שמן זית. לאחר 15-20 ד’ כשהעיסה מבעבעת מתבלים במלח וצ’ילי ומורידים מהאש.

את הדג חותכים לרצועות כולל העור 4*4 ס”מ.

במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הדג עד לצריבה מכל כיוון כשצד העור הוא הראשון.

מוסיפים את הוודקה (יש להיזהר מבערת המחבת) ולאחר 3-4 דקות יוצקים את רוטב העגבניות ומעל את השמנת.

מבשלים לעוד 15-20 דקות ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה