דג אמנון לצד ירוקים

לסועד אחד חומרים:2 פילטים של אמנוןחומרים למרינדה:כף רוזמריןכף טימיןכף גרדת לימוןכף שום פרוס200 מ"ל שמן זיתמלח, פלפל חומרים לירקנית:100 גר' פול ירוק100 גר' שעועית ירוקה100 גר' תרדשום פרוסצ'ילישמן זיתמלח, פלפל אופן ההכנה:לערבב את כל החומרים של המרינדה, למרוח את הדג ולהכניס לתנור. את כל חומרי הירקנית יש לחמם במחבת ולהקפיץ את הירק במחבת ולתבל לפי הטעם. אופן ההגשה: לשים את הירק במרכז הצלחת ואת פילה הדג בהצלבה על הירקנית, לשים חצי לימון ולהגיש.

לסועד אחד

חומרים:
2 פילטים של אמנון

חומרים למרינדה:
כף רוזמרין
כף טימין
כף גרדת לימון
כף שום פרוס
200 מ"ל שמן זית
מלח, פלפל
חומרים לירקנית:
100 גר' פול ירוק
100 גר' שעועית ירוקה
100 גר' תרד
שום פרוס
צ'ילי
שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים של המרינדה, למרוח את הדג ולהכניס לתנור. את כל חומרי הירקנית יש לחמם במחבת ולהקפיץ את הירק במחבת ולתבל לפי הטעם.

אופן ההגשה:
לשים את הירק במרכז הצלחת ואת פילה הדג בהצלבה על הירקנית, לשים חצי לימון ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר