לסועד אחד
חומרים:
2 פילטים של אמנון
חומרים למרינדה:
כף רוזמרין
כף טימין
כף גרדת לימון
כף שום פרוס
200 מ"ל שמן זית
מלח, פלפל
חומרים לירקנית:
100 גר' פול ירוק
100 גר' שעועית ירוקה
100 גר' תרד
שום פרוס
צ'ילי
שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים של המרינדה, למרוח את הדג ולהכניס לתנור. את כל חומרי הירקנית יש לחמם במחבת ולהקפיץ את הירק במחבת ולתבל לפי הטעם.
אופן ההגשה:
לשים את הירק במרכז הצלחת ואת פילה הדג בהצלבה על הירקנית, לשים חצי לימון ולהגיש.