fbpx

דג בסרקופג

בוחרים דג (מומלץ מסוג לברק או סיבס).ממלאים את בטן הדג בעשבי תיבול, שיני שום ושמן זית. מניחים את הדג בתוך כלי חרס חסין אש.ממלאים את הכלי במלח, עליו מניחים את הדג ומכסים אותו גם כן במלח.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 40 דקות.נוצרת שכבת מלח קשיחה, אותה מנפצים בעדינות. מוציאים את הדג ומגישים.מומלץ להגיש עם קרם פרש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

בוחרים דג (מומלץ מסוג לברק או סיבס).

ממלאים את בטן הדג בעשבי תיבול, שיני שום ושמן זית. מניחים את הדג בתוך כלי חרס חסין אש.

ממלאים את הכלי במלח, עליו מניחים את הדג ומכסים אותו גם כן במלח.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 40 דקות.

נוצרת שכבת מלח קשיחה, אותה מנפצים בעדינות. מוציאים את הדג ומגישים.

מומלץ להגיש עם קרם פרש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר