דג בסרקופג

בוחרים דג (מומלץ מסוג לברק או סיבס).ממלאים את בטן הדג בעשבי תיבול, שיני שום ושמן זית. מניחים את הדג בתוך כלי חרס חסין אש.ממלאים את הכלי במלח, עליו מניחים את הדג ומכסים אותו גם כן במלח.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 40 דקות.נוצרת שכבת מלח קשיחה, אותה מנפצים בעדינות. מוציאים את הדג ומגישים.מומלץ להגיש עם קרם פרש.

בוחרים דג (מומלץ מסוג לברק או סיבס).

ממלאים את בטן הדג בעשבי תיבול, שיני שום ושמן זית. מניחים את הדג בתוך כלי חרס חסין אש.

ממלאים את הכלי במלח, עליו מניחים את הדג ומכסים אותו גם כן במלח.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 40 דקות.

נוצרת שכבת מלח קשיחה, אותה מנפצים בעדינות. מוציאים את הדג ומגישים.

מומלץ להגיש עם קרם פרש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר