חומרים ל-5 מנות:
3-4 דג בורי, לברק או מוסר, מפולטים ומנוגבים היטב, פרוסים
5-7 עלי מרווה טרייה
1/3 כוס יין לבן
4 כפות דבש מפרחי בר
5 בטטות בינוניות, קלופות, חתוכות גס ומבושלות עד ריכוך
1/2 שן שום
מלח
פלפל שחור
2 כפות שמן זית בטעם ירוק רענן
אופן ההכנה:
בסיר רחב מחממים את השמן, ומוסיפים שום, מרווה.
מערבבים כמה שניות.
מוסיפים יין לבן ודבש, ומצמצמים נוזל.
מוסיפים בטטות, מעט מלח. מכבים להבה.
טוחנים עד קבלת קרם חלק. אם יש צורך ניתן להוסיף מעט מים. מתקנים תיבול.
מניחים את חתיכות הדג על הרוטב, ומפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור.
מנמיכים להבה ומכסים.
מבשלים 5-8 דקות ומכבים להבה.
מניחים 5 דקות מכוסה.