חומרים ל- 4 סועדים
4 דגי דניס מפולפלים (8 פילטים)
1 כף חמאה + 1 כף שמן זית
מלח + פלפל
מנגו צהוב
2 מנגו מאיה על קליפתו
מעט שמנת
מלח גס + פלפל שחור גרוס
לרוטב
200 מ"ל ציר דגים מצומצם
50 גר' חמאה
2 שיני שום פרוסים
מיץ מלימון 1
לתוספת
חצי ק"ג אורז מוכן – בהמשך
אופן ההכנה
במחבת טפלון שמים את החמאה והשמנת ,כשהחמאה נמסה שמים את הדגים עם העור כלפי מטה ,מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כ-2 דקות מכל צד ,מוציאים את הדגים מהמחבת.
לרוטב
מרתיחים את ציר הדגים ,מוסיפים את השום ואת המיץ לימון ובסוף את החמאה לאט ,לאט ובהדרגה. כשהחמאה נמסה כולה אפשר לשפוך את הרוטב על הדגים.
למנגו
את המנגו פורסים לפרוסות שבין הגרעין לאורך המנגו (משאירים את הקליפה), מורחים מעט שמן זית ומתבלים במלח גס ופלפל גרוס וצורבים את המנגו על צידו האכיל (ללא הקליפה, על מחבת ברזל לוהטת למס' שניות .
