fbpx

דג דניס ברוטב איטלקי

מצרכים:דג דניסלרוטב איטלקי:1 כף שמן זית,1 כף שום כתוש,6 טיפות טבסקו,1 כוס יין לבן,2 כפיות קורנפלור.אופן ההכנה.לערבב את כל חומרי הרוטב.לשפוך חצי מהכמות לתבנית אפיה.להניח את הדג, לכסות בנייר כסף.לאפות בחום בינוני 20 דקות. להסיר את הנייר, לשפוך את כמות הרוטב הנותרת ולאפות 10 דקות נוספות – כשהתבנית לא מכוסה.http://www.diets.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
דג דניס
לרוטב איטלקי:
1 כף שמן זית,
1 כף שום כתוש,
6 טיפות טבסקו,
1 כוס יין לבן,
2 כפיות קורנפלור.

אופן ההכנה.
לערבב את כל חומרי הרוטב.
לשפוך חצי מהכמות לתבנית אפיה.
להניח את הדג, לכסות בנייר כסף.
לאפות בחום בינוני 20 דקות.
להסיר את הנייר, לשפוך את כמות הרוטב הנותרת ולאפות 10 דקות נוספות – כשהתבנית לא מכוסה.

http://www.diets.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר